Vi åbner døren på klem til vores udstillingshus på Skovsvinget 5. Det sker Kristi Himmelfartsdag d. 21. maj 2020 men under skærpede omstændigheder. Det vil blandt andet betyde, at der maksimalt må være 10 personer i vores udstillingshus ad gangen. Og da vi stiller med de første to, vil der derfor kun være plads til 8. Derfor kan det være nødvendigt at væbne sig med tålmodighed, og vi håber på jeres forståelse for dette.

VI ÅBNER - Skovsvinget 5 i Lund

Det er blevet besluttet, vi åbner vores udstillingshus på Skovsvinget 5 i Lund ved Horsens.


Det bliver Kristi Himmelfartsdag d. 21 maj,, hvor vores udstillinghus vil være bemandet i tidsrummet kl. 13-16. Ligeledes vil huset være åbent søndag d. 24. maj fra kl. 13-16.


På grund af Covid-19 vil en officiel åbning af byggeudstillingen Horsens Bygger 2020 indtil videre være udsat på ubestemt tid.


I stedet foretager vi en kontrolleret åbning af vores udstillingshus under skærpede omstændigheder. Det kommer blandt andet til at betyde, vi skal overholde myndighedernes retningslinjer om, at der maksimalt må være 10 personer til stede ad gangen.


Og da vi har besluttet, vi selv er to mand til stede, vil der derfor maksimalt kunne være 8 besøgende i vores udstillingshus ad gangen.


Der vil kun være indgang ad hoveddøren, hvor vi sørger for, at der er spritdispensere og engangshandsker, som alle skal anvende. Desuden vil der naturligvis være spritdispensere flere andre steder i vores udstillingshus.


Der vil som altid – og mest af hensyn til husets gulv – også være krav om at benytte blå overtræksfutter. Disse vil i år dog kun være til engangsbrug.


Under besøget hos os, henstiller vi til, at I holder god afstand til andre besøgende samt undlader at røre ved fx håndtag, møbler og andet interiør i huset.


Desuden opfordrer vi til, I som besøgende begrænser jeres antal og fx undlader at tage børn, bedsteforældre eller andre med, selv om det kunne være hyggeligt.


I området vil der være skiltning samt plakater i alle udstillingshuse med tydelige retningslinjer, der gælder for alle.


  • Følg skiltning
  • Begræns jeres antal
  • Kun indgang ad hoveddør
  • Max 8 personer i huset ad gangen
  • Brug håndsprit
  • Brug handsker
  • Brug futter
  • Undlad at berøre interiør


Kommer der ændringer fra Sundhedsstyrelsen og myndigheder, vil vi løbende revidere de gældende retningslinjer og sørge for at annoncere det på vores hjemmeside og de sociale medier.


Vi håber, at I som besøgende i vores udstillingshus vil udvise den fornødne tålmodighed og forståelse for, at vi alle står i en meget anderledes situation, end vi er vant til, og at vi dermed på trods af de meget anderledes omstændigheder, kan sikre besøget bliver en god oplevelse for alle.