Udstillingshus

BESØG VORES UDSTILLINGSHUSE

Som byggefirma er det vigtigt at vise, hvad vi kan bygge.

Vi må trods alt også erkende, vores virksomhedsstørrelse gør, vi ikke kan tilbyde et stort antal udstillingshuse rundt i hele landet.

MEN - vi kan stort set altid fremvise huse i området omkring Skanderborg og Horsens som inspiration til jeres byggeplaner.

Horsens Bygger 2022 - Valborgs Vænge 16, Hatting

Udstillingshus Kvsitvænget

For et byggefirma som Vesterbo Huse, er vores udstillingshuse et meget vigtigt udstillingsvindue!

Vores størrelse betyder dog, vi ikke kan have udstillingshuse rundt omkring i landet.

Dog er der stort set altid mulighed for at besøg et af vores udstillingshuse i Østjylland for at opleve de mange lækre løsninger og smarte detaljer og hvordan, vi kan opfylde netop jeres boligdrøm!

Horsens Bygger siden 2013

Vi anser fx synlighed på den populære byggeudstilling Horsens Bygger, for at være meget vigtig. Horsens er nemlig forholdsvis tæt på Hørning ved Skanderborg, hvor vi er hjemmehørende. 

Derfor byggede vi i 2012 vores første udstillingshus til Horsens Bygger 2013 – og har været repræsenteret på byggeudstillingen siden.

Dette gør sig naturligvis også gældende i 2022, hvor vi åbner vores spændende udstillingshus på Valborgs Vænge 16 i Hatting, skærtorsdag d. 14. april og hele påsken.

Derefter har vi åbent hus hver søndag kl. 13-15 til og med oktober - men ferielukket i juli. Åbningstiderne vil løbende blive opdateret på vores Facebook-side og her på hjemmesiden. 

Derudover har vi altid andre nye huse, vi kan fremvise. Kontakt vores salgsansvarlige Kenneth Marschall for at lave en nærmere aftale.