Udstillingshus

BESØG VORES UDSTILLINGSHUSE

Som byggefirma er det vigtigt at vise, hvad vi kan bygge.

Vi må trods alt også erkende, vores virksomhedsstørrelse gør, vi ikke kan tilbyde et stort antal udstillingshuse rundt i hele landet.

MEN - vi kan stort set altid fremvise huse i området omkring Skanderborg og Horsens som inspiration til jeres byggeplaner.

Udstillingshus Horsens Bygger 2024

Udstillingshus Kvistvænget

For et byggefirma som Vesterbo Huse, er vores udstillingshuse et meget vigtigt udstillingsvindue!

Vores størrelse betyder dog, vi ikke kan have udstillingshuse rundt omkring i landet.

Dog er der stort set altid mulighed for at besøg et af vores udstillingshuse i Østjylland for at opleve de mange lækre løsninger og smarte detaljer og hvordan, vi kan opfylde netop jeres boligdrøm!

Horsens Bygger siden 2013

Da Horsens er forholdsvis tæt på Hørning ved Skanderborg, hvor vi er hjemmehørende, anser vi fx synlighed på den populære byggeudstilling Horsens Bygger, for at være meget vigtig. 

Derfor byggede vi i 2012 vores første udstillingshus til Horsens Bygger 2013 – og vi har været til stede på byggeudstillingen hvert eneste år lige siden.

Dette gør sig naturligvis også gældende igen i år 2024, hvor vi åbner med vort udstillingshus på Kronhjorten 14, Horsens.  I påskedagene er åbningstiderne fra kl. 13.-16.

Efterfølgende har vi åbent hus hver søndag kl. 13-15 til og med oktober - men ferielukket i juli. Åbningstiderne vil løbende blive opdateret på vores Facebook-side og her på hjemmesiden. 

Derudover har vi altid andre nye huse, vi kan fremvise. Kontakt vores salgsansvarlige Kenneth Marschall for at lave en nærmere aftale.