Typehuse eller individuelt byggeri?

Visioner, drømme og personlig indretning i jeres nye hus

Hos Vesterbo Huse er I garanteret, at ikke får et standardiseret typehus baseret på en plantegning fra vores skrivebordsskuffe. At skitsere et nyt hus er naturligvis baseret på en række helt nødvendige elementer i forhold til opbygning, materialer og indretning, der kategoriserer et husbyggeri – også rent lovgivningsmæssigt. Derfor er det stadig vigtigt for os, at jeres nye hus ikke bare bliver et helt almindeligt typehus, da vi altid arbejder på at opfylde visionerne om det perfekte hus.

Visioner og drømme

Når vi bygger huse for vores kunder, fokuserer vi på individuelle løsninger og tilpasser vores huse til den enkeltes behov, visioner og drømme og gøre disse til virkelighed.


Det skal netop være jeres helt eget hus, der rummer de drømme og forventninger for dermed at skabe rammen og et solidt fundament for jeres aktive familieliv.


Vi har naturligvis et inspirationskatalog med en række husmodeller. Disse er baseret på byggeri, vi har leveret til vores kunder de senere år og udelukkende tiltænkt som inspiration fra mange forskellige stilarter, vi efterhånden har bygget – og kan dermed ikke kategorisere som typehus.


Individuelt byggeri eller typehus

Kontakt Vesterbo Huse hvis I overvejer at blive nybyggere og bygge nyt hus men stadig er i tvivl om, hvorvidt I skal bygge et almindeligt typehus eller en specialtilpasset løsning? Vi er altid klar til en uforpligtende dialog om, hvad vi kan tilbyde af specialløsninger, og hvad det koster, så vi kan basere jeres nye hus, så budget, behov, drømme og visioner går op i en højere enhed Lad os finde de bedste individuelle løsning til netop jer - sammen med jer. Kontakt os allerede nu, så vi kan forvandle jeres typehus til et individuelt og personligt byggeri.