Typehus

INDIVIDUELT BYGGERI ELLER TYPEHUS

Hos Vesterbo Huse er I garanteret, at ikke får et standard-typehus baseret på en plantegning fra vores skrivebordsskuffe.


At skitsere et nyt hus er naturligvis baseret på en række helt nødvendige elementer i forhold til opbygning, materialer og indretning, der kategoriserer et husbyggeri – også rent lovgivningsmæssigt.


Derfor er det stadig vigtigt for os, at jeres nye hus ikke bare bliver et helt almindeligt typehus. Det skal være jeres hus, og vi arbejder altid på at opfylde visioner og drømme.

individuelt byggeri

Når vi bygger huse for vores kunder, fokuserer vi altid på individuelle løsninger.

Vi tilpasser derfor vores huse til jeres behov, visioner og drømme, så vi kan gøre dette til virkelighed.

Jeres nye hus skal jo netop være jeres helt eget nye hus. Det skal rumme de drømme og forventninger, I har og dermed er det vores opgave at skabe rammen og det solide fundament for jeres fremtidige boligdrøm.

Vi har naturligvis et inspirationskatalog med en række husmodeller. Disse er baseret på byggeri, vi har leveret til vores kunder de senere år og er udelukkende tiltænkt som inspiration fra mange forskellige stilarter, vi har bygget

Dermed kan man heller ikke kategorisere et hus fra Vesterbo Huse som et typehus.


Samme vilkår som typehus

Flere steder på internettet kan I helt sikkert finde mange beskrivelser af, hvad forskellen er på at bygge et typehus eller et individuelt byggeri.

Fordelen ved at vælge Vesterbo Huse er, at I principielt får et individuelt hus på samme vilkår, som I kan få et typehus. 

Hos os:

  • har I kun kontrakt med os. Vi sørger for plantegning, alle beregning og ikke mindst byggeri af det nye hus.
  • er processen kort, fra jeres beslutning, til jeres nye hus er klar til indflytning. Det skyldes, at vi tager hånd om alle processer fra plantegninger og beregninger til byggetilladelse og selve byggeriet.
  • opfinder vi ikke den dybe tallerken hver gang men kombinerer vores viden og erfaring med de faste aftaler, vi har med håndværkere og leverandører.
  • får I økonomisk overblik fra første færd
  • skal I først betale, når I får nøglen og kan flytte ind
  • har I mulighed for både at besøge vores udstillingshus samt ikke mindst vores showroom. Her kan I sikre, I får både den kvalitet og de detaljer, I drømmer om.
  • et hus der er bygget og indrettet, så det både opfylder de lovgivningsmæssige krav samt ikke mindst jeres forventninger til et nyt hus.

Visioner, drømme og personlig indretning i jeres nye hus

Kontakt Vesterbo Huse hvis I overvejer at blive nybyggere og bygge nyt hus men stadig er i tvivl om, hvorvidt I skal bygge et almindeligt typehus, eller om I hellere vil have et nyt hus, vi tilpasser individuelt til lige netop jer.

Vi er altid klar til en uforpligtende dialog om, hvad vi kan tilbyde af specialløsninger, og ikke mindst hvad det koster. 

Dermed kan vi udarbejde et konkret til jeres nye hus, hvor budget, behov, drømme og visioner går op i en højere enhed.

Lad os derfor finde den bedste individuelle løsning til netop jer - sammen med jer. Kontakt allerede nu vores salgsafdeling, så vi kan forvandle jeres typehus til et individuelt og personligt byggeri.