Efterlysning: tømrersvend eller tømrersvende. Om du "bare" er dig selv, eller om I er et fasttømret tømrersjak, er ikke afgørende. Kontakt os allerede i dag end i morgen.

Vi efterlyser tømrersvende - både single eller som sjak ;)

Vi efterlyser et par dygtige tømrersvende til vores faste håndværkerteam her hos Vesterbo Huse.


Om du ”bare” er tømrersvend, eller I udgør et sammentømret tømrersjak, er ikke afgørende når bare den professionelle værktøjskasse i orden?


Det vil sige, vi har brug for et par tømrersvende, som ved, hvad det kræver at bygge nye huse og selv er i stand til at tage de helt rigtige faglige beslutninger, der matcher vores husbyggerier af høj kvalitet.


Vi lægger blandt andet vægt på, at vores nye tømrersvende har forståelse for at tage de rigtige faglige beslutninger og holder sit professionelle håndværk i hævd.


Vores tømrere er en vigtig del af et vores team, kan se ud over egen næsetip og er opmærksomme på, at et nyt hus i Vesterbo Huse-Kvalitet kræver en holdindsats.


Kontakt byggeleder, Thomas Kragh Jensen, mob. 2047 5740 for at høre mere. Eller send en kortfattet ansøgning på info@vesterbohuse.dk – naturligvis hellere i dag end i morgen.