Efterlysning: tømrersvend eller tømrersvende. Om du "bare" er dig selv, eller om I er et fasttømret tømrersjak, er ikke afgørende. Kontakt os allerede i dag end i morgen.

EFTERLYSNING: TØMRERSVENDE - OGSÅ GERNE MAKKERPAR!

Hos Vesterbo Huse er vi inde i en ekspansiv vækstperiode. Derfor mangler vi DYGTIGE TØMRERSVENDE OG GERNE MAKKERPAR til vores team. 

Vi mangler svende til både UDVENDIGT TØMRERARBEJDE og INDVENDIGT SNEDKERARBEJDE og tilbyder ATTRAKTIV LØNPAKKE baseret på arbejdsdage, du/I selv tilrettelægger.

Kan der sættes X ved følgende:

    • ERFARING MED AT BYGGE NYE HUSE!
    • GOD TIL AT KOMMUNIKERE MED ANDRE FAGGRUPPER!
    • SELVSTÆNDIG TILRETTELÆGGELSE AF ARBEJDSDAGEN!
    • TEAMPLAYER! ALLE PÅ HOLDET FRA KONTOR OG TEGNESTUE TIL BYGGEPLADSENS UDFØRENDE HÅNDVÆRKERE ER ALTID I KONSTRUKTIV DIALOG!!

Da er du/I måske vores kommende kollega, vi skal have på holdet?

Send en KORTFATTET ANSØGNING til vores byggeleder LARS TOFTE NIELSEN: ltn@vesterbohuse.dk - eller giv ham et kald til mobil: 5132 2040.

Vi ansætter løbende med opstart efter aftale.

Vesterbo Huse er et veletableret og velkonsolideret byggefirma i Skanderborg-området med mange år på bagen. Vi bygger årligt 50-60 parcelhuse i forskellige størrelser primært i Østjylland.

Vi har altid fokus på vores kunde, og med afsæt i vores mange års viden og erfaring i byggebranchen ved vi, hvad der skal til for at leve op til den høje service, kunderne af gode grunde forventer af os!