samarbejdspartnere

STABILE SAMARBEJDSPARTNERE OG STÆRKE LEVERANDØRER

Hos Vesterbo Huse går vi ikke på kompromis med vores kvalitet.

Derfor er det afgørende for os at samarbejde med stærke og solide underentreprenører og leverandører, så vi altid sikrer vores kunder den bedste byggeoplevelse.

For huskøbere, nybyggere og husbyggere - vores kunder - er det ikke nødvendigvis afgørende at vide, hvornår fx mureren, tømreren eller elektrikeren lige netop gør hvad og i hvilken rækkefølge.

Det skal vi derimod altid have fuldstændig styr på - og det har vores byggeledere.

Det skyldes både, at vores byggeledere løbende har hånd i hanke med alle vores byggepladser men i den grad også et mangeårigt samarbejde med mange af vores underentreprenører og underleverandører.

Nogle af disse samarbejdsaftaler går faktisk næsten helt tilbage til dengang, da Vesterbo Huse blev grundlagt i 1995.

Derfor har vi efterhånden et særdeles godt kendskab til hinandens arbejdsgange, hvilket danner grundlaget for et effektivt og optimalt byggeri samt et højt serviceniveau, når der fx skal graves sokkel og leveres byggematerialer.

Derfor lægger vi ikke skjul på, vi har både stabile, stærke og solide samarbejdspartnere og leverandører. Det skaber stor værdi for vores virksomhed og kommer altid vores kunder til gode.


Hos os skal der aldrig herske tvivl om, at "en aftale er en aftale," nye vi bygger nye huse, og da er nærmest umuligt at undvære både samarbejdspartnere, underentreprenører og leverandører.