Ry Havn

BYG NYT HUS I RY OG SØHØJLANDET

Midt i Søhøjlandet finder vi Ry - en by i stor udvikling, hvor også Vesterbo Huse bygger mange nye huse. 


Derfor er vi det helt naturlige valg til, hvis I drømmer om at blive nybyggere i Det Midtjyske Søhøjland tæt på Himmelbjerget!

Himmelbjerget

I Det Midtjyske Søhøjland ligger Ry - en mindre stationsby, der støt og roligt vokser på sin vej mod 7.000 indbyggere.


Ry hører under Skanderborg Kommune og ligger naturskønt med gennemløb af Gudenåen og omringet af Gudensø, Birksø, Vessø, Lillesø, Rye Mølle Sø og Knudsø.


Det oprindelige Ry kendes i dag som Gammel Rye og er markant mindre end Ry, der udviklede sig omkring jernbanen med navnet Ry Station.


Siden har Ry vendt ryggen til Station i bynavnet, hvilket dog ikke har ændret på, at toget mellem Århus og Herning fortsat stopper ved Ry Station og dermed fortsat udgør en vigtig del af byens infrastruktur.


Kildebjerg-Ry og Kildebjerg Bakkevej

De senere år har Ry gennemgået en rivende udvikling især mod øst, hvor også Vesterbo Huse på Kildebjerg Bakkevej er en del af det nyere bydelsprojekt, Kildebjerg-Ry.


Har bliver bolig, fritid og erhverv integreret i en helhed sammen med den populære 18-hullers golfbane.


Mange forbinder af gode grunde også Ry med Himmelbjerget og en sejltur med turistbådene fra Hjejle-selskabet til og fra den lille hyggelig havn ved Gudenåens gennemløb.


Ry lokker også både fastboende og turister med mange specialbutikker og spisesteder samt ikke mindst Ry Marked hver lørdag formiddag med alt i varer fra lokalområdet.


Fantastisk natur

Vi må absolut heller ikke glemme al den fantastisk natur, der omkranser Ry med rige muligheder for vandreture, cykelture, MTB og sejlads i kano, kajak og på paddleboards.


Men det er også værd at nævne de to ”badestrande” ved henholdsvis Knudhule og Sdr. Ege, hvor alle - og især børnefamilierne både vinter og især om sommeren kan boltre sig med de mange lege- og picnicfaciliteter.


Har I planer om at flytte til Ry og Det Midtjyske Søhøjland?


Kontakt os endelig for en dialog om, hvordan vi kan opfylde jeres boligdrømme.