Reserver favoritgrunden på Provstlund Skovvej her - det kræver kun få klik med musen.

Provstlund Skovvej

Projektsalg - alt inklusiv

Projektsalg af i alt 16 grunde med færdigbygget hus på Provstlund Skovvej i Lund ved Horsens som en samlet pakke:

Reserver favoritgrunden her med få klik med musen!

Se eksempel på Længe 135 - en af de husmodeller, I kan vælge mellem.

Provstlund Skovvej er med garanti den helt rigtige mulighed for alle, som drømmer om at flytte ind i et helt nyt hus bygget netop til jer - men ikke ønsker at deltage i alle de nødvendige processer der er, hvis I selv skal stå for byggeriet.

Vil du se, hvad vi bygger? Besøg vores udstillingshus på Kvistvænget 7, Hatting - Horsens Bygger 2021. Når restriktionerne for Covid19, gør det muligt, er det åbent hver søndag fra kl. 13-15.

Vi tilbyder vores grunde som projektsalg med ALT INKLUSIV.

Udgangspunktet er et færdigbygget hus på 135 kvm med natur og kuperet landskab i baghaven, stier til hele lokalområdet lige uden for døren samt mindre end et par kilometer til Østjyske Motorvej E45.

Fra Provstlund er der kun knap 6 km til Horsens Centrum og villakvarteret ligger kun i gå-afstand til daginstitutioner, skole og indkøb. Natur, bymiljø, infrastruktur og familieliv vil lige netop her gå op i en højere enhed for enhver.

Provstlund Skovvej er beliggende på et af de højeste punkter i udstykningen. Grundende er projekteret med udgangspunkt i sydvestvendte haver.

Omtrent halvdelen af grundene er placeret med grønne friarealer mod syd eller vest, mens flere af de øvrige grunde har udsigt til det smukke landskab.

Med vores projektsalg kan det vel nærmest ikke blive lettere at bygge nyt? Slå derfor til allerede nu, da vores projekter bliver solgt efter først-til-mølle princippet.