Provstlund Skovvej - bynært og naturskønt.

Om Provstlund Skovvej

Bynært og naturskønt

Provstlund Skovvej er en del af det nye kvarter Provstlund i Lund, 8700 Horsens.

Byggeriet af de første huse i Provstlund blev påbegyndt i efteråret 2011 med huse til byggeudstillingen Horsens Bygger 2012, der åbnede i påsken 2012.

Den populære byggeudstilling fandt desuden også sted i Provstlund i 2013 og 2014 samt i 2020, og Vesterbo Huse har været med hver eneste gang.

Provstlund ligger naturskønt med sø, eng og fredet skov som nærmeste nabo. Kombinationen af natur samt let adgang til E45, gør Lund til det helt rigtige sted for alle, hvor arbejdspladsen ligger i nord- eller sydgående retning.

Et stisystem binder hele Provstlund sammen, så også familiens yngste medlemmer kan færdes trygt til og fra daginstitutioner og skole. Naturstien Provstlundstien fører gennem skov og natur til henholdsvis Lund og Horsens.

Parallelt med Silkeborgvej er der desuden anlagt cykelsti, der via tunneller fører cyklisterne sikkert og direkte til Horsens centrum.

Bindeleddet til Horsens centrum er tre regionalbusser. Fra tankstation Q8 ved afkørsel 56 er der desuden daglige afgange til Aarhus, Billund Lufthavn samt København.

Lund ved Horsens byder både på veludbygget infrastruktur samt et velfungerende og nærværende lokalsamfund med både daginstitutioner, skole og tilbud til en aktiv fritid.

Om Lund ved Horsens

Tæt på det hele

De senere år har Lund ved Horsens været i en rivende udvikling, og er som forstad til Horsens blevet en attraktiv by for hele familien.

Kombinationen af natur og åbent landskab samt E45 næsten på dørtrinet, gør Lund til det helt rigtige sted for alle familier, hvor arbejdspladsen fx kræver pendling.

Lund byder samtidig på et velfungerende og nærværende lokalsamfund med både daginstitutioner, skole og fritidstilbud.

Familiens yngste medlemmer kan tilbringe dagen i en ny integreret vuggestue og børnehave. Skolebørnene fra 0-9 klassetrin kan se frem til inspirerende undervisning på Lundskolen, der de senere år er blevet udvidet og moderniseret.


Den lokale idrætsforening har anlæg, der kombinerer fodboldbaner og hal, og desuden er der planer om et nyt multihus som samlingspunkt i fritiden til sport, leg, samvær og aktivitet.

Lund har desuden et bredt tilbud til de daglige indkøb i Dagli’ Brugs og REMA 1000 (testet til at have Danmarks bedste kanelsnegle) samt bager og pizzeria.


Centralt placeret tæt på Horsens centrum kan behovet for kultur, restauranter og shopping-muligheder også blive opfyldt lynhurtigt, når man bor i Lund.