Anebjerg

PROJEKTSALG PÅ ANEBJERG

På Glentehøjen mellem Stilling og Skanderborg er vi nu klar med projektsalg parcelhus og projektsalg hvor der opføres 10 lækre rækkehuse.

Det nye projekt bliver en del af Anebjerg. Et allerede særdeles attraktivt boligområde med by, natur og ikke mindst Anebjerg Skov, lige på dørtrinet.

Vores nye projektsalg på Anebjerg bliver en komplet boligpakke med samlet pris på grund og hus alt inklusiv klar til indflytning.

Tæt på by - og natur

På Glentehøjen (Anebjerg)  mellem Stilling og Skanderborg er vi nu klar med projektsalg som komplet boligpakke med en samlet pris på grund og hus alt inklusiv som individuelt byggeri, i stilling. 


Samtidig  er vi også er klar med projektsalg af 10 lækre rækkehuse.

Lokalplanen for Anebjerg beskriver et spændende og attraktivt område, hvor Blishønedalen og Agerhønebakken allerede er blevet etableret i en kombination af byudvikling og skovrejsning.

Via stisystemer bliver Glentehøjen bundet sammen med både Skanderborg og Stilling – stier, der er tilpasset det kuperede og smukke landskab ned mod Skanderborg Sø.

Dermed bliver Glentehøjen en del af det attraktive boligområde med natur og Anebjerg Skov lige på dørtrinet.

Samtidig er der meget kort afstand til skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder - og dermed det helt rigtige sted for alle, som ønsker at bo bynært med naturen lige i baghaven.

Der foreligger krav fra Skanderborg Kommune om etablering af grundejerforening på Hvidkløverhøjen.

Afstand fra Hvidkløverhøjen til:

For mere information om vores projektsalg på Anebjerg kontakt salgsansvarlig Kenneth Marschall.

Om Anebjerg