Projektsalg

PROJEKTSALG - KLAR TIL INDFLYTNING

Vælg blot hus og materialer - lad os klare resten!

Drømmer I om at flytte ind i et helt nyt hus bygget netop til jer, men ønsker ikke at bygge selv?

Da er vores projektsalg med nyt hus den helt rette løsning for jer.

Projektsalg vægge er rejst

Vores tilbud til jer, som drømmer om nyt hus men ikke ønsker at være nybyggere, er projektsalg.


Ikke alle købere af nye huse har nemlig lyst og overskud til at være nybyggere med alle de processer og beslutninger, der skal tages.


Med projektsalg står vi for alt byggeri af det nye huse på den pågældende udstykning, og I skal blot vælge det hus, I helst vil have samt materialer og inventar. 

Allerede under den indledende planlægning af vores projektsalg, har vi taget beslutningerne om hustyperne på de enkelt byggegrunde, byggematerialer samt indretning og placering af de forskellige rum i huset.

Projektsalg vægge er rejst

Vi bygger - I flytter ind

Drømmer I om at flytte ind i et helt nyt hus bygget netop til jer, men ønsker ikke at bygge selv, er vores projektsalg af nyt hus klar til indflytning den helt rette løsning for jer.

Når I vælger projektsalg hos os, køber I et hus, vi endnu ikke har bygget. Vi begynder byggeriet af jeres nye hus, når I har taget de beslutninger, I ønsker at være en del af. Da klarer vi resten, hvorefter I blot skal flytte ind.

Hos Vesterbo Huse har vi løbende en række projektsalg med huse til salg i Østjylland på tegnebrættet. Vores projektsalg vil løbende blive annoncereret her på hjemmesiden og på vores digitale kanaler som fx Facebook.

Hvis ikke I finder det, I søger, er I naturligvis velkommen til at kontakte vores salgsafdeling for at høre, om vi har noget i nær fremtid, der passer til jeres ønsker og behov.

Læs mere om hvordan projektsalg fungerer i praksis her!