Projektsalg - hvordan. I tager beslutningerne - vi klarer resten.

Projektsalg - hvordan

Projektsalg fra Vesterbo Huse baserer vi på, at I trygt kan lægger vores ekspertise i jeres hænder.


På nogle projekter har vi udarbejdet en række skitserede husmodeller, som køberne kan vælge mellem til den ønskede grund. Det vil sige, vi har taget en del af beslutningerne.


Andre projekter vælger kunden selv grunden og bestemmer selv, hvilket hus vi skal bygge.


Fælles for begge muligheder er, at vores kunderne ved projektkøb som udgangspunkt ikke skal forholde sig til byggeriets faser frem til indflytning.


Når I vælger projektsalg, har vi på baggrund af vores erfaring, viden og ekspertise valgt netop de kvalitetsmaterialer, vi mener er de helt rigtige til huset.


I den samlede købspris kan vi desuden inkludere etablering af have og flisebelægning, hvis dette ønskes.


Køber I projektsalg, er der gennem projektfasen naturligvis mulighed for direkte indflydelse på valg af indretning, materialer, have og flisebelægning.


Der er naturligvis også mulighed for tilvalg af fx overdækket terrasse, større carport eller anderledes redskabsrum, således at jeres færdige hus opfylder alle drømmene om den fremtidige bolig.


Det er dog vigtigt at påpege, denne indflydelse udelukkende skal betragtes som en mulighed - det er bestemt ikke et krav. Som købere kan I med ro i maven bare lade os og vores håndværkere piske rundt på byggepladsen, til huset er klar til indflytning.


Dét er jo netop hele pointen med vores projektsalg hos Vesterbo Huse. Overlad I derfor trygt alle processerne til os, til I "bare kan nøjes" med at flytte ind i færdigt og helt nybygget hus.


Selve indflytningen - det er vi næppe de rette til at klare for jer.