Projektsalg hvordan og i praksis

PROJEKTSALG HVORDAN OG I PRAKSIS

Vi baserer projektsalg på, I trygt kan lægger vores ekspertise i jeres hænder.


På nogle projekter har vi udarbejdet en række skitserede husmodeller at vælge mellem til den ønskede grund. Det vil sige, vi har taget den første række af beslutningerne.

Hvordan fungerer projektsalg i praksis hos Vesterbo Huse?


Det er en række byggeprojekter, hvor vi har gjort det let og enkelt for jer.

Vi har nemlig udarbejdet en række skitserede husmodeller at vælge mellem til den ønskede grund. Det vil sige, vi har taget mange af de allerførste beslutninger i byggeprocessen.

Vi tager os af alt

Andre projekter vælger kunden selv grunden og bestemmer samtidig selv, hvilket hus vi skal bygge.


Fælles for begge muligheder er, at vores kunderne ved projektkøb som udgangspunkt ikke skal forholde sig til byggeriets faser frem til indflytning.


Når I vælger projektsalg, har vi på baggrund af vores erfaring, viden og ekspertise valgt netop de kvalitetsmaterialer, vi mener er de helt rigtige til huset.


I den samlede købspris kan vi desuden inkludere etablering af have og flisebelægning, hvis dette ønskes.


Direkte indflydelse

Køber I projektsalg, er der gennem projektfasen naturligvis mulighed for direkte indflydelse på valg af indretning, materialer, have og flisebelægning.


Der er naturligvis også mulighed for tilvalg af fx overdækket terrasse, større carport eller anderledes redskabsrum, således at jeres færdige hus opfylder alle drømmene om den fremtidige bolig.


Det er dog vigtigt at påpege, denne indflydelse udelukkende skal betragtes som en mulighed - det er bestemt ikke et krav. 


Få ro i maven

Som købere kan I med ro i maven bare lade os og vores håndværkere piske rundt på byggepladsen, til huset er klar til indflytning.


Dét er jo netop hele pointen med vores projektsalg hos Vesterbo Huse. Overlad I derfor trygt alle processerne til os, til I "bare kan nøjes" med at flytte ind i færdigt og helt nybygget hus.


Selve indflytningen - det er vi næppe de rette til at klare for jer.