Fortrolighedspolitik - Databehandleraftale

Denne fortrolighedspolitik belyser Vesterbo Huses politik for indsamling, lagring og behandling af personlige oplysninger i forbindelse med brug af Vesterbo Huses hjemmeside.

Med udgangspunkt i EU-persondatalov (GDPR) gældende fra d. 25. maj 2018, er denne fortrolighedspolitik udarbejdet ud fra de gældende bestemmelser under punktet: ”Retten til at få fjernet oplysninger jfr. Persondataloven”.

Virksomhed: Vesterbo Huse, Agerskovvej 7, 8362 Hørning, Tlf. +45 8692 2244, CVR: 32283233, Mail: info@vesterbohuse.dk

Vesterbo Huse vil herefter også kunne blevet benævnt som Selskabet. Besøgende på hjemmesiden er som fællesbetegnelse benævnt, Brugerne.

I sin tilgang til Den Europæiske Persondatalov, GDPR, vælger selskabet at betragte indsamlede data fra hjemmesidens Brugere i henhold til gældende lovgivning om, at

Selskabet som eneste part, er berettiget til at opbevare og have indsigt i disse data.

De registrerede brugerdata er udelukkende information, der i forvejen er offentligt tilgængelige ved almindelige brug af internettet. Der bliver på intet tidspunkt registreret oplysninger som CPR-numre, kreditkortoplysninger eller andre personhenførbare data.

Ikke-personidentificerbare oplysninger

På Selskabets hjemmeside bliver der udelukkende indsamlet ikke-personlige oplysninger om besøgende.

Det sig være almindelig tekniske informationer som browsertype, computertype, operativsystem, demografi, landing-pages og fx hvilke undersider, der er besøgt på selskabets hjemmeside.

Disse indsamlede data bliver udelukkende benyttet til statistiske formål i fx Google Analytics og Google Adwords for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Disse data indeholder derfor ikke nogle former for personidentificerbare oplysninger.