Plantegning

PLANTEGNING TIL NYT HUS

Alle vores huse bliver bygget med individuel plantegning og helt efter vores kunder ønsker.

Vi tilpasser altid plantegningen til jeres individuelle behov og forventninger og har samlet en lang række plantegninger fra mange huse, vi allerede har bygget.

Find inspiration til netop jeres plantegning her!

Tetris plantegninger

Længe plantegninger

Inspiration til plantegning og nyt hus, hvis I har valgt Vesterbo Huse til jeres nye hus.

Har I planer om husbyggeri med os, hjælper vi naturligvis altid med at udarbejde jeres individuelle plantegning. Vi har derfor samlet mange af vores plantegninger til inspiration af, når vi skal bygge nyt hus til jer.

Plantegningen viser helt udførligt, hvordan jeres nye hus bliver indrettet med placering af fx alle rum, døre, vinduer og inventar.

To plantegninger

Som regel udarbejder vi to plantegninger på vores tegnestue. Den ene er den til jer, hvor I fx kan se, hvordan de forskellige rum er dimensioneret, og hvor vinduer, døre og inventar er placeret.

Den anden plantegning er markant mere detaljeret. Det er nemlig den meget vigtige plantegning, vi udarbejder til alle vores involverede håndværkere og giver både entreprenør, kloakmester, VVS, tagdækker, elektriker, tømrer, flisemurer og maler et overblik over alle konstruktioner i det nye hus. 

Den detaljerede plantegning fungerer derfor som håndværkernes fælles værktøj, så de løbende har overblik over, hvad de forskellige fagfolk skal lave. Dermed sikrer den detaljerede plantegning også mod overraskelser og misforståelser.

Vi sørger for al den nødvendige rådgivning og vejledning allerede fra idéfasen til jeres byggeprojekt er færdigt og klar til at blive overtaget af jer.

Dermed sikrer vi, der er helt styr på hver eneste millimeter af jeres plantegning, inden vi overhovedet går i gang med jeres byggeri.

Find også et stort antal plantegninger i vores inspirationskatalog her!