Om Vesterbo Huse

Vi har bygget huse siden 1995.

Som selvstændig tømrermester grundlagde Jørn V. Hansen sit virke i begyndelsen af 1980´erne og Vesterbo Huse i 1995.

Siden har vi skabt os et solidt ry som byggefirma, der udfører og leverer kvalitetsbyggeri og nybyggeri, hvor vi fokuserer på løsninger, der fungerer – også mange år ud i fremtiden.

Gennem årene har Vesterbo Huse bygget enfamiliehuse, typehuse, ”tæt lav” byggerier, lejlighedsboliger i flere plan, sommerhuse, samt til- og ombygninger. Desuden beskæftiger vi os med mindre erhvervsbyggeri i form af lager og kontor.

Hos Vesterbo Huse fokuserer vi på, at vi altid følger vores byggesager på nærmeste hold. Vores byggeledere har ansvaret for gennemførelse af byggerierne fra start til slut, og de sørger for, at vi altid er i løbende dialog med vores kunder og samarbejdspartnere gennem hele processen.

Vi bygger årligt ca. 50 huse i Midt- og Østjylland med udgangspunkt fra vores kontor og lagerbygninger i Hørning ved Skanderborg.

Vi bygger primært fra Randers mod nord til Horsens mod syd. Fra Silkeborg i vest over Odder og Hou mod øst. Og så bygger vi naturligvis en hel del nye huse i Hørning, Stilling og Skanderborg.