Odder

BYG NYT HUS I ODDER KOMMUNE

I Odder vælger mange at bygge nyt hus i en af de mange udstykninger i byen.

Vesterbo Huse har bygget mange nye huse i Odder Kommune, og vi opfylder meget gerne jeres ønsker og drømme om et nyt hus i den populære kommune på den østjyske kyst.

Odder kyst

Odder Kommune har de senere år haft stor succes med at skabe et brand om Odder som nybygger-kommune.

Især den vestlige del af Odder byder på mange nye muligheder for at være nybygger med nyt hus, og Odder Kommune har mange planer om at udbyde endnu flere byggegrunde i fremtiden.

Vesterbo Huse har bygget mange nye huse i Odder Kommune, og vi kan naturligvis sørge for, at I også kan få opfyldt jeres ønsker og drømme om et nyt hus i den populære kommune.

Kun 10 minutter til kysten

Et af salgsargumenterne fra Odder Kommune om at flyttet dertil er, at det fx kun vil tage 10 minutter at komme til vandet.


De 10 minutter er måske en sandhed med modifikationer, men fakta er, at Odder Kommune har mere end 70 km kystlinje, hvorfor køreturen alt andet lige ikke er forfærdelig lang, hvis man skal have dyppet tæerne i saltvand.

Odder vest

Nu kan længden på en kommunal kystlinje faktisk også sættes sammen på flere måder, og hvis fx både kystlinjen på Tunø, Hou Røn, Svanegrunden, Alrø Poller og rundt i Norsminde Fjord skal tælles med, vil tallet blive næsten 95 km.

I 2015 rådførte Plan-afdelingen i Odder Kommune sig med Kystdirektorat for at får afklaret, hvad der vil være rimeligt at tælle med. Ifølge definitionen hos Kystdirektoratet endte det korrekte tal på 71.7 km kystlinje i Odder Kommune.

Byen i Danmarks midte

Hvis vi lige ser bort fra Bornholm, ligger Odder i princippet i Danmarks midte og byder på et rigt og meget aktivt kulturliv og handelsliv med mange forskellige muligheder for indkøb.

Både udvalget af dagplejere, børnehaver, kommuneskoler, privatskolen Rathlouskolen og Odder Lille Friskole sikrer et bredt tilbud til familier med de yngste børn.

Odder indkøb

Og når børnene efterhånden bliver unge, er der også tilbud til ungdomsuddannelser som fx Odder Gymnasium, SCU Skanderborg-Odder og Handelsfagskolen.

Alt i dagligvarer og til cykler

Udvalget af butikker i området ved Odder Torv og Gågaden Rosensgade med hyggelig atmosfære, er stort og bliver bundet sammen af byens handelsstandsforening Køb Odder

Odder byder desuden på alt i dagligvarebutikker, der er geografisk fordelt over hele byen. I byens midte overfor Odder Rådhus ligger fx Kvickly Odder der gennem mange år har været blandt dagligvarekædens - og byens store flagskibe.

Viggo Rasmussens Eftf

Det er ligeledes værd af fremhæve cykelforretningen Viggo Rasmussens Eftf. på Tornøgade overfor Odder Kirke. Forretningen kunne i 2021 fejre 90-års fødselsdag og ejes i dag af cykelhandler Finn Christensen (th på foto).

Han blev ansat som lærling og fejedreng i 1980 og kan derfor mere korrekt betegnes som efterfølgerens efterfølger og klarer alt i reservedel og stumper fra eger og nipler til nye cykler, elcykler og scootere.

Lokale produkter og råvarer

I Odders opland findes en række forskellige gårdbutikker med lokale produkter og råvarer. Der er både muligheder for at hente helt frisk mælk og kød hos landmænd og frugt hos lokale frugtavlere.

Desuden byder både by og hele kystlinjen på en række spisesteder og restauranter med et bredt udvalg af høj gastronomisk værdi.

Har I planer om at bygge nyt hus i Odder? Opfyld jeres fremtidige boligdrømme og tøv da endelig ikke med at kontakte os!