Glædelig jul og godt nytår!

Dog bliver julen 2020 næppe helt, som vi kender det, da 2020 i mange henseender ikke er forløbet helt efter planen for de fleste.

Uanset er der næppe tvivl om, at julefreden alligevel vil sænke sig på enten den ene eller anden måde med juletraditioner i en midlertidig 2020-version.

Helt objektivt er det heldigvis lykkedes os at komme gennem 2020 som forventet og planlagt. Men derfor er meget vigtigt at påpege, at både vores medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører på alle måder har udført deres arbejdsopgaver på trods af de ukendte bump på vejen og slinger i valsen, 2020 har budt os alle.

Faktisk har det ikke været nødvendigt at indstille et eneste af vores byggerier midlertidigt, hvorfor der naturligvis skal lyde stor ros herfra – og da især til vores håndværkere 💪👍

Som mange andre har vi naturligvis set os nødsaget til at sparke nogle hyggelige traditioner til hjørne, hvor vi samler vores medarbejdere i festligt lag.

Vores planlagte weekendtur og julefrokost medio november er derfor blevet udskudt til engang i 2021. Men også vores faste juleferie-tradition, hvor vi alle mødes på værkstedet her på denne sidste arbejdsdag inden juleferien til en kold øl, en håndfuld grillpølser og julegave, har vi også valgt at lægge på hylden.

Men - vores medarbejdere skal naturligvis ikke snydes for den hyggelige julepølse. Derfor har 2020-versionen af deres julegave fået monteret en lille ”sidevogn” med et grill-selv-pølsesæt.

SuperBrugsen i Stilling har derfor pakket en lille julekasse med en pakke grillpølser, pølsebrød, ristede løg, ketchup og sennep - OG naturligvis en six-pack med støtte-øl fra det lokale initiativ, SKØN By Stilling.

Vi siger hermed tak for endnu et år, der er gået med at skabe værdi for vores kunder med kvalitetsbyggeri til tiden med afsæt i vores erfaring og troværdighed men i den grad også med afsæt i vores faste leverandører og samarbejdspartnere.

Vi holder lukket mellem jul og nytår, da vi har sendt alle håndværkerne hjem på juleferie. Men hvis det er noget, der haster, kan du naturligvis altid sende os en mail.

Hermed vil vi benytte lejligheden til at sige tak for i år og ønske glædelig jul og godt (og gerne endnu bedre) nytår.