Adventskonkurrence på Facebook i samarbejde med vores faste leverandør og samarbejdspartner Bygma Aarhus. Vores Facebook-følgere kan hver uge vinde et gavekort til netop Bygma.

Adventskonkurrence

Fra 1. søndag i advent og hver adventssøndag frem til jul, giver vi igen i år vores følgere på Facebook mulighed for at vinde et gavekort til BYGMA.

Vi har lavet vores adventskonkurrence i samarbejde med vores faste leverandør og samarbejdspartner Bygma Aarhus og vores følgere på Facebook skal svare på et nye spørgsmål hver uge, for at vinde gavekortet,

Det korrekte svar kan naturligvis på enten den ene eller anden måde forbindes med Vesterbo Huse at gøre, og hvis man bare har fulgt en lille smule med i vores opslag på de sociale medier, burde det ikke volde de store kvaler at svare.

Svaret til ugens spørgsmål kan dog også findes forholdsvis hurtigt på vores hjemmeside. Svaret skal være os i hænde seneste lørdag aften kl. 23.59, og vi trækker lod den efterfølgende mandag. 

De tre første søndage i advent har vi sat et gavekort á kr. 500 på højkant. Den sidste søndag i advent fordobler vi gevinsten, så den heldige vinder får et ekstra stort gavekort á kr. 1000. Og de heldige vindere må naturligvis købe lige hvad de har lyst til.

Hvis du ikke allerede nu har deltaget i vores adventskonkurrence, kan du finde den her på vores Facebook-side.

Held og lykke 🎅