Aktuelt

Vi bygger løbende nye huse. Vi får hele tiden nye idéer, og vi er i kontakt med mange mennesker. Det er fx potentielle købere, kunder, husbyggere, håndværkere og samarbejdspartnere. Og det vil vi naturligvis gerne fortælle meget mere om her på vores hjemmeside.


Adventskonkurrence

Adventskonkurrence på Facebook i samarbejde med vores faste leverandør og samarbejdspartner Bygma Aarhus. Vores Facebook-følgere kan hver uge vinde et gavekort til netop Bygma.
VIND GAVEKORT TIL BYGMA! Igen i år har vi lavet en adventskonkurrence på Facebook sammen med vores faste leverandør og samarbejdspartner, Bygma Aarhus.

Læs mere

Børsen Gazelle 2021

At blive Børsen Gazelle 2021 kræver mere end 100% vækst gennem de forgangne fire år. Vi var ikke nået hertil, uden en lang række pålidelige og erfarne samarbejdspartnere og leverandører. Tak til jer!
Vi kan nu kalde os Børsen Gazelle 2021 med mere end 100% vækst gennem de forgangne fire år. Vi ved, vi ikke var nået her til uden vores leverandører og samarbejdspartnere.

Læs mere

HORSENS BYGGER 2022

Valborgs Vænge 16, Hatting, 8700 Horsens. Udstillingshus til Horsens Bygger 2022 med fokus på at kombinere interiør og indretning med høj funktionalitet samt ikke mindst materialevalg af høj kvalitet.
Valborgs Vænge 16 i Hatting. Her bygger vi vores nye udstillingshus til byggeudstillingen Horsens Bygger 2022. Besøg udstillingshuset fra Skærtorsdag 14. april 2022.

Læs mere

TIL SALG: Hjorts Alle 43D, Virring

TIL SALG. Hjorts Alle 43D, Virring ved Skanderborg. 115 m² nyt hus i dobbelthus. Indflytningsklar med blandt andet 3 værelser, integreret carport og redskabsrum, flisebelægning og græsplæne.
TIL SALG: Hjorts Alle 43D, Virring ved Skanderborg. Nyt hus klar til indflytning. 115 m² i dobbelthus med blandt andet 3 værelser, 2x bad/toilet og stort køkken/alrum.

Læs mere

Kogeplade med integreret emhætte fungerer – men!

Kogeplade med integreret emhætte giver af gode grunde anledning til spørgsmålet: "Fungerer det?" Ja, det gør det, og som Forbrugerrådet TÆNK skriver, fungerer det "fint" - Men...
I 2020 havde vi kogeplade med integreret emhætte i vores udstillingshus, hvorfor mange spurgte, om det fungerer. Det gør det - også i følge Forbrugerrådet TÆNK - men...

Læs mere

UDSTILLINGSHUSET ÅBNER - Kvistvænget 7 i Hatting

Vi åbner vores udstillingshus til Horsens Bygger på Kvistvænget 7 i Hatting. Huset vil være åbent hver søndag 13-15 til og med uge 43. Vel mødt - vi glæder os til jeres besøg!
Endelig kan vi åbne vores nye udstillingshus på Horsens Bygger - Kvistvænget 7 i Hatting. Huset vil være åbent hver søndag kl. 13-15 til og med uge 43 2021. Vi glæder os!

Læs mere

EFTERLYSNING: TØMRERSVENDE OG FLISEMURER

Stillingsopslag. Jobopslag. Efterlysning: flisemurer og tømrersvende. Kontakt os allerede i dag end i morgen.
Vi efterlyser hermed tømrersvende OG en flisemurer! Er det dig, er du én af dem, eller kender du den - eller dem? Læs mere i stillingsopslaget!

Læs mere

Udstillingshus 2021

Udstillingshus i Hatting, Horsens Bygger 2021. Book en personlig fremvisning hos Kenneth Marschall på +45 5151 7737.
Vores nye udstillingshus til Horsens Bygger 2021 på Kvistvænget 7 i Hatting. Desværre må vi vente med åbne huset officielt, men I kan bestille tid for en personlig fremvisning.

Læs mere

Ny salgsansvarlig

Kenneth Marschall er ansat som ny salgsansvarlig fra 01 marts 2021.
Vi har opgraderet på salgsfronten. Pr. 01. marts 2021 har vi ansat Kenneth Marschall som salgsansvarlig, og han vil derfor blive et bekendtskab med et nyt ansigt – i vores regi.

Læs mere

Nye energimærker til bla. hvidevarer

Ny ordning med energimærke på hvidevarer og elektronik, udfaser A+, A++ og A+++ fra 1. marts 2021.
Skal I købe nyt hus med hvidevarer og anden elektronik i 2021? Vær da opmærksom på ny EU-ordning med energimærkning til hårde hvidevarer og elektronik fra 1. marts 2021.

Læs mere

Ny hjemmeside - Kildebjerg Bakkevej

Kildebjerg Bakkevej i Kildebjerg Ry. Nyt projektsalg fra Vesterbo Huse med knap 50 nye huse i forskellige størrelser til forskellige behov.
Vores nye projekt med knap 50 nye huse på Kildebjerg Bakkevej i Kildebjerg Ry. EDC Ry varetager salg, og hjemmesiden til reservation er nu klar.

Læs mere

Adventskonkurrence

Adventskonkurrence på Facebook i samarbejde med vores faste leverandør og samarbejdspartner Bygma Aarhus. Vores Facebook-følgere kan hver uge vinde et gavekort til netop Bygma.
VIND GAVEKORT TIL BYGMA. Sammen med vores faste leverandør og samarbejdspartner, Bygma Aarhus, har vi igen i år lavet en adventskonkurrence på Facebook.

Læs mere

HORSENS BYGGER 2021

Kvistvænget 7, Hatting ved Horsens. Udstillingshus på 182 kvm til Horsens Bygger 2021 og klar til besøg i påsken 2021.
Kvistvænget 7 i Hatting. Her kan du nu besøge vores nye udstillingshus, vi har bygget til byggeudstillingen Horsens Bygger 2021.

Læs mere

Horsens Bygger 2020 er slut

Horsens Bygger 2020 og vores udstillingshus i Provstlund. På trods af de store udfordringer med Covid-19, kan vi på alle måde betegne dette års byggeudstilling som en stor succes. Vores udstillingshus blev igen i år solgt næsten med det samme og mange besøgende har efter deres besøg kontaktet os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dem med deres byggedrømme om et nyt hus. Skal vi også hjælpe jer med at blive nybyggere?
Horsens Bygger 2020 er nu lukket og slukket. Covid-19 og lock-down betød, at vi ikke fik afviklet byggeudstilling som planlagt men på trods, har det været en stor succes!

Læs mere

Spændende fliser i bruseniche

MANHATTAN PEARL/TC. MINT RT som fliser til brusenicherne i vores udstillingshus på Horsens Bygger 2020, Skovsvinget 5 i Lund ved Horsens.
HL Keramik foreslog flisebeklædning med MANHATTAN PEARL/TC. MINT RT til brusenicher i vores udstillingshus på Skovsvinget 5. Et godt valg må vi indrømme.

Læs mere

Projektsalg - Karetmagervej 6 og 7

Karetmagervej, Lund ved Horsens. En spændende udstykning, hvor vi sælger de sidste to grunde som projektsalg med hus, inventar, flisebelægning og anlagt have.

Læs mere

Dobbelthuse på Hvidkløverhøjen

Vi lægger spær på Hvidkløverhøjen, Anebjerg mellem Stilling-Gram og Skanderborg. Her bygger vi 3 spændende dobbelthuse til udlejning, som skal være klar i sensommeren eller først på efteråret 2020.
Vi bygger 3 dobbelthuse på Hvidkløverhøjen, Anebjerg mellem Skanderborg og Stilling-Gram. De seks boliger til udlejning skal stå klar i sensommeren 2020.

Læs mere

VI ÅBNER - Skovsvinget 5 i Lund

Vi åbner døren på klem til vores udstillingshus på Skovsvinget 5. Det sker Kristi Himmelfartsdag d. 21. maj 2020 men under skærpede omstændigheder. Det vil blandt andet betyde, at der maksimalt må være 10 personer i vores udstillingshus ad gangen. Og da vi stiller med de første to, vil der derfor kun være plads til 8. Derfor kan det være nødvendigt at væbne sig med tålmodighed, og vi håber på jeres forståelse for dette.
Vi åbner vores udstillingshus på Skovsvinget 5. Det bliver en kontrolleret åbning med begrænsninger, og byggeudstillingen Horsens Bygger 2020 vil fortsat være udsat.

Læs mere

UDSAT: Horsens Bygger 2020

Vores udstillingshus på Skovsvinget 5 til Horsens Bygger 2020 er færdigt. På grund af COVID-19, er den officielle åbning af byggeudstillingen udsat på ubestemt tid. Men nu flytter vi ind i vores nye i udstillingshus, så huset er klar til den officielle åbning. Og man må hellere end gerne kigge ind ad vinduerne.
Åbningen af Horsens Bygger 2020 er på grund af smitterisikoen med COVID-19, udsat på ubestemt tid. Men nu flytter vi ind i vores nye i udstillingshus på Skovsvinget 5.

Læs mere

Søger servicemand m/k

Vesterbo Huse har travlt, og vi søger derfor en dygtig, erfaren og serviceminded servicemand m/k. Du skal være uddannet tømrer eller lign. og bliver en vigtig brik i kontakten med de kunder, vi bygger og har bygget huse for.
Vi har travlt og mangler en dygtig, erfaren og serviceminded servicemand m/k. Du skal være uddannet tømrer og indgå i kontakten med vores kunder.

Læs mere

Regnbuevænget

Regnbuevænget i Skanderborg. 6 eksklusive og lækre rækkehuse/lejligheder i 4 plan. Med egen elevator og to terrasser hvoraf den ene er tagterrasse med en fantastisk udsigt over Skanderborg og Skanderborg Sø, er Regnbuevænget det helt rigtige valg for den kræsne og kvalitetsbevidste køber.
Netop nu bygger vi 6 eksklusive rækkehuse på Regnbuevænget i Skanderborg. Et spændende projekt med lejligheder i 4 plan med egen elevator og tagterrasse.

Læs mere

Gentegning af konkursramte byggeskadeforsikringer

Ny aftale med Frida Forsikring sikrer byggeskadeforsikring til vores kunder. Vi gentegner nu automatisk alle de byggeskadeforsikringer, der blev annulleret ved Qudos konkurs i 2018 med ophør d. 20. juni 2019. Alle forsikringerne bliver med tilbagevirkende kraft, og kunderne er allerede dækket på nuværende tidspunkt.
Ny aftale med Frida Forsikring sikrer berørte husejere af huse fra Vesterbo Huse. Derfor gentegner vi alle byggeskadeforsikringer, der blev annulleret ved Qudos konkurs i 2018.

Læs mere

Sidste chance!

Det er sidste chance for at besøge vores udstillingshus på Renrosen 6, Horsens Bygger, søndag d. 27. oktober kl. 13-15. Velkommen til alle rosinerne i pølseenden.
Søndag d. 27. oktober er det sidste chance for at besøge vores udstillingshus på Renrosen 6, Horsens Bygger 2019. Har I fået inspiration til jeres nye hus?

Læs mere

Horsens – Nyt hus

Horsens og Vesterbo Huse hører tæt sammen. Vi har bygget - og bygger fortsat mange huse i Horsensområdet. Vi tilbyder blandt andet projektsalg på Provstlund Skovvej i Provstlund ved Lund og er tilbagevendende og aktiv udstiller med udstillingshus på Byggeudstillingen Horsens Bygger. Billedet er fra byggeriet af vores udstillingshus på Renrosen 6, Horsens Bygger 2019.
Ønsker I at bygge nyt hus i Horsens, er Vesterbo Huse det helt rigtige valg til jeres nybyggeri. Når det gælder nybyggeri i Horsens, er vi en stærk og velkendt aktør.

Læs mere

Horsens Bygger 2020

Horsens Bygger 2020 - Skovsvinget 5. Her bygger Vesterbo Huse bygger endnu et spændende udstillingshus. Vi inviterer velkommen indenfor i påsken 2020.
Horsens Bygger 2020 - Skovsvinget 5 - bliver ottende år i træk, hvor Vesterbo Huse inviterer indenfor i et lækkert udstillingshus. Traditionen tro slår vi dørene op Skærtorsdag.

Læs mere

Aflevering i Nr. Snede

Aflevering af nyt hus til Kimmie og Sten. Huset på 190 kvm er fukdmuret, og de havde selv gode idéer til husets indretning. Blandt andet havde de valgt bagsiden af Sisteron som synlig væg i kontoret, hvilket har givet en væg med et levende og rustikt udtryk.
Kalenderbladet afslører, sommeren 2019 er gået på hæld. Inden sommeren fik ende, udnyttede vi sommerens sidste arbejdsdag til aflevering af et par nye huse.

Læs mere

Åbent Hus og reception

Åbent Hus og reception i anledning af 10 års jubilæum hos Vesterbo Huse A/S.
I anledning af 10 års jubilæum hos Vesterbo Huse A/S inviterede vi samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og leverandører til Åbent Hus og reception.

Læs mere

Videorundvisning - Renrosen 6

Vi har åbnet vore udstillingshus på Renrosen 6 - Horsens Bygger 2019. Vi inviterer hermed velkommen til en videorundvisning i en moderne bolig med plads til hele familien.

Læs mere

Vinder af påskekonkurrence

Familien Brandt Hansen var de heldige vindere af Vesterbo Huses påskekonkurrence i vores nye udstillingshus på Renrosen 6, Horsens Bygger.
Vi har fundet vinderen. Familien Brandt Hansen vandt Vesterbo Huses påskekonkurrence i vores udstillingshuset på Renrosen 6, Horsens Bygger.

Læs mere

Horsens Bygger 2019 - Åbning

Snoren blev klippet til den officielle åbning af Horsens Bygger 2019. Strålende forårsvejr trak mange besøgende til udstillingens første dag.
Horsens Bygger 2019 er skudt i gang. Strålende forårsvejr lokkede mange besøgende til vores nye udstillingshus på Renrosen 6 hen over hele påsken.

Læs mere

Projektsalg Provstlund Skovvej

På Provstlund Skovvej i Lund ved Horsens. I samarbejde med Nybolig Projektsalg i Horsens sælger vi 8 grunde med et helt nybygget hus.
På Provstlund Skovvej i Lund ved Horsens. I samarbejde med Nybolig Projektsalg i Horsens sælger vi 8 grunde med et helt nybygget hus.

Læs mere

Projektsalg Hvidkløverhøjen

V har kørt 13 projektgrunde i stilling på Hvidkløverhøjen mellem Skanderborg og Stilling. EDC Skanderborg - Hørning står for salget, og vi bygger husene.

Læs mere

Renrosen 6 - Horsens Bygger 2019

Renrosen 6 er vores nye udstillingshus. Villaen står klar, når Horsens Bygger slår dørene op Skærtorsdag d. 18. april 2019. Vesterbo Huse fremviser i år en moderne og velindrettet villa på 168 m2 med et væld af lækre og smarte detaljer til den aktive familie. Vi glæder os til at byde velkommen.
Renrosen 6 bliver vores nye udstillingshus på Horsens Bygger 2019. Vores nye velindrettede villa på 168 m2 står klar til udstillingens åbning Skærtorsdag d. 18.04.2019.

Læs mere

Nyt år - nyt logo

Nyt år = nyt look. Vi har nemlig brugt de sidste måneder af 2018 på et re-design af vores gamle logo med et markant turn-around og lidt farveskift.

Læs mere

Tillykke til vinderne

Malene Wiuff Sørensen er den ene af de fire vindere af vores Facebook-adventskonkurrencer i december 2018. Sammen med sin mand Søren, fik hun overrakt sit gavekort på kr. 500 kr. til BYGMA.
Malene Wiuff Sørensen var blandt vinderne i vores adventskonkurrencer på Facebook i 2018. Sammen med sin mand Søren, fik hun overrakt sit gavekort på kr. 500 kr. til BYGMA.

Læs mere

Horsens Bygger 2019

Horsens Bygger 2019. Vesterbo Huse bygger på Renrosen 6, og vi inviterer velkommen indenfor i påsken 2019.
For syvende år i træk inviterer Vesterbo Huse indenfor i et lækkert udstillingshus på Horsens Bygger. Huset med et veludnyttet boligareal og smarte detaljer er klar til Skærtorsdag kl. 13.

Læs mere

ALT jordarbejde er inkluderet

ALT jordarbejde er inklusiv, når I vælger Vesterbo Huse til at bygge jeres nye hus.
Når I vælger Vesterbo Huse til at bygge jeres nye hus, er at ALT jordarbejde ALTID inkluderet i den samlede pris, vi har givet. Vi gemmer ikke overraskelser i mulden!

Læs mere

Vi har taget det allerførste første spadestik på Kaprifolien i Horsens.

Første spadestik på Kaprifolien i Horsens blev foretaget af Vesterbo Huse. Og da vi stod for udstykningens allerførste første spadestik, ønskede Horsens borgmester, Peter Sørensen, at deltage i begivenheden. De nye husejere Carsten og Mette kan glæde sig til, at deres Tetris 202 står klar til indflytning i løbet af foråret 2019.
Vi har taget vores nyindkøbte forkromede spade i brug til først spadestik på Kaprifolien i Horsens. Her skal vi bygge et nyt og lækkert hus til Carsten og Mette.

Læs mere

Skån både miljø og økonomi med et effektivt blødgøringsanlæg.

Blødgøringsanlæg er en forholdsvis ny teknologier, der er særdeles effektiv i kampen mod kalkholdigt brugsvand. Vesterbo Huse har allerede installeret mange blødgøringsanlæg i vores nyeste huse.
Blødgøringsanlæg er blandt de nyeste og mest effektive teknologier i kampen mod kalkholdigt brugsvand. Vi har allerede installeret flere anlæg i vores nye huse.

Læs mere

Vores Inspirationskatalog 2018 er landet. Få et eksemplar!

Inspirationskatalog Vesterbo Huse 2018. Klik på billedet og se kataloget online.
Vores inspirationskatalog - Vesterbo Huse 2018 - er klar. Se vores katalog online eller hent det i et af vores udstillingshuse. Lad os gøre jeres husdrømme til virkelighed.

Læs mere

Horsens Bygger 2018 - Slutspurt

Benyt sidste chance til at besøge vores Tetris-hus på Brommevej 11,  Horsens Bygger 2018. Vi har åbent hus søndag d. 14. oktober og søndag d. 21. oktober, inden vi åbner dørene til udstillingshuset for allersidste gang søndag d. 28. oktober. Alle tre dage er der åbent fra kl. 13-15.
Søndag d. 28.10 er sidste udstillingsdag på Horsens Bygger 2018. Der er kun tre udstillingsdage tilbage til at besøge vores populære udstillingshus på Brommevej 11.

Læs mere

Horsens Bygger 2018

På udstillingen Horsens Bygger 2018 inviterer vi indenfor i vores veludnyttede bolig til den store familie. Oplev et væld af smarte detaljer, der gør hverdagen lettere på Brommevej 11.
For sjette år i træk er Vesterbo Huse blevet inviteret til Horsens Bygger. Skærtorsdag slår vi dørene op til vores moderne Tetrishus på Brommevej 11.

Læs mere

Vesterbo Huse får ny hjemmeside

Vesterbo Huse har fået lavet ny hjemmeside i AJOUR fra Itide A/S. Indholdet er udarbejdet af Freelancejournalisten.DK

Læs mere

Katalog 2017 - Vesterbo Huse

Inspirationskatalog Vesterbo Huse 2017. Klik på billedet og se kataloget online.
Vores inspirationskatalog - Vesterbo Huse 2017 - er klar. Se vores katalog og lad os gøre jeres husdrømme til virkelighed.

Læs mere

Nyt samarbejde med Danfoss

Lavenergihuset 2020 i Lund som Danfoss besøgte, er knap 178 kvadratmeter. Ifølge kravene til bygningsklasse 2020, må det derfor sammenlagt bruge ca. 3600 kW til opvarmning, varmt vand og ventilation. Og da varmepumpen til jordvarmeanlægget sammenlagt bruger lige knap halvdelen - ca. 1500 kW om året – vil den årlige varmeregning være på kun ca. 3200 kr.
Vi har styr på at bygge lavenergihuse. Det har Danfoss bemærket og har derfor kontaktet os for at indgå et fremtidigt samarbejde.

Læs mere

Stor succes i Horsens

Tømrer og projektleder Thomas K. Jensen (tv) sammen med Jørn Vestergaard (midt) og ingeniør og projektleder Morten F. Rosendal besigtiger lavenergihuset på Hovvænget i Lund.
Vi har bygget et lavenergihus med jordvarme til udstillingen HORSENS BYGGER 2015, der blev besøgt af mere end 1500 interesserede.

Læs mere

Droneoptagelse Anebjerg 2015

Vi har haft en drone i luften mellem Stilling og Skanderborg og Agerhønebakken med tre lækre huse fra Vesterbo Huse på rad.

Læs mere

Adventskonkurrence

Adventskonkurrence på Facebook i samarbejde med vores faste leverandør og samarbejdspartner Bygma Aarhus. Vores Facebook-følgere kan hver uge vinde et gavekort til netop Bygma.
VIND GAVEKORT TIL BYGMA! Igen i år har vi lavet en adventskonkurrence på Facebook sammen med vores faste leverandør og samarbejdspartner, Bygma Aarhus.

Læs mere

Børsen Gazelle 2021

At blive Børsen Gazelle 2021 kræver mere end 100% vækst gennem de forgangne fire år. Vi var ikke nået hertil, uden en lang række pålidelige og erfarne samarbejdspartnere og leverandører. Tak til jer!
Vi kan nu kalde os Børsen Gazelle 2021 med mere end 100% vækst gennem de forgangne fire år. Vi ved, vi ikke var nået her til uden vores leverandører og samarbejdspartnere.

Læs mere

HORSENS BYGGER 2022

Valborgs Vænge 16, Hatting, 8700 Horsens. Udstillingshus til Horsens Bygger 2022 med fokus på at kombinere interiør og indretning med høj funktionalitet samt ikke mindst materialevalg af høj kvalitet.
Valborgs Vænge 16 i Hatting. Her bygger vi vores nye udstillingshus til byggeudstillingen Horsens Bygger 2022. Besøg udstillingshuset fra Skærtorsdag 14. april 2022.

Læs mere