Lad Vesterbo Huse bygge jeres nye hus på Kildebjerg Bakkevej i Kildebjerg Ry ved Ry. Vi skaber jeres fremtidige rammer og spændende hjem i et attraktivt udviklingsområde. I Kildebjerg Ry går bosætning, fritid og natur hånd i hånd med en aktiv hverdag for børnefamilier og generationer i alle aldre.

Nyt hus eller projektsalg på Kildebjerg Bakkevej ved Ry

Vesterbo Huse bygger på Kildebjerg Bakkevej i Kildebjerg Ry ved Ry nær Himmelbjerget.


Netop her har et nyt boligområde udviklet sig til et unikt og spændende byområde over en kort årrække.


I 2019 fik Vesterbo Huse mulighed for at indgå i næste fase af det visionære byudviklingsprojekt, og vi indleder byggefasen i begyndelsen af 2021.

Kildebjerg Bakkevej i Kildebjerg Ry ligger tæt på Himmelbjerget og Julsø. Med nyt hus fra Vesterbo Huse kommer I til at bo i et nyt og bynært udviklingsområde, med natur og plads til aktivitet året rundt lige uden for hoveddøren. En sejltur til Himmelbjerget med tur-bådende fra Ry er altid et populært indslag for hele familien, og det kan næsten ikke blive lettere, når I er flyttet ind i jeres nye bolig på Kildebjerg Bakkevej.

Kildebjerg Ry kan nærmest betegnes som en landsby ved byen, og fra de første idéer så dagens lys, har planerne været at skabe et nyt og attraktivt byrum med plads til både bolig, fritid, erhverv og natur.


Derfor er Kildebjerg Ry og Kildebjerg Bakkevej et spændende bygge- og boligområde, der passer helt perfekt til alle former for nybyggeri fra Vesterbo Huse.


På Kildebjerg Bakkevej vil vi skabe de fremtidige rammer til jeres nye og spændende hjem i et udviklingsområde, hvor bosætning, fritid og natur bliver tæt integreret i hverdagen.


Og netop dét er en vigtig grundsten i vores kerneforretning hos Vesterbo Huse.


Læs mere om at bygge nyt hus med Vesterbo på vores hjemmeside. Her vil vi også løbende opdatere, efterhånden som der er nye nyheder om vores byggeri af nye huse og projektbyggerier på Kildebjerg Bakkevej.


Har du allerede nu spørgsmål om vores planer og jeres muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os allerede nu.