ad Vesterbo Huse bygge jeres nye hus i Kildebjerg Ry ved Ry. Vi skabe jeres fremtidige rammer og spændende hjem i et attraktivt udviklingsområde. I Kildebjerg Ry går bosætning, fritid og natur hånd i hånd med en aktiv hverdag for børnefamilier og generationer i alle aldre.

Nyt hus eller projektsalg i Kildebjerg Ry ved Ry?

I Kildebjerg Ry ved Ry nær Himmelbjerget har et nyt boligområde udviklet sig til et unikt og spændende byområde over en kort årrække.

I 2019 valgte Vesterbo Huse at gå ind i næste fase af det visionære byudviklingsprojekt.

Kildebjerg Ry kan nærmest betegnes som en landsby ved byen. Fra de første idéer så dagens lys, har planerne været at skabe et nyt og attraktivt byrum med plads til både bolig, fritid, erhverv og natur.
Kildebjerg Ry ved Ry ligger tæt på Himmelbjerget og Juulsø. Med nyt hus fra Vesterbo Huse kommer I til at bo i et nyt og bynært udviklingsområde, med natur og plads til aktivitet året rundt lige uden for hoveddøren. En sejltur til Himmelbjerget med tur-bådende fra Ry er altid et populært indslag for hele familien.
Det er derfor et spændende bygge- og boligområde, der passer helt perfekt til alle former for nybyggeri fra Vesterbo Huse.

Dermed vil vi være med til at skabe de fremtidige rammer til jeres nye og spændende hjem i et udviklingsområde, hvor bosætning, fritid og natur bliver tæt integreret i hverdage.

Og det er netop en vigtig grundsten i vores kerneforretning hos Vesterbo Huse.

Læs mere om at bygge nyt hus med Vesterbo Huse i Kildebjerg Ry på vores hjemmeside. Har vil vi også løbende opdatere, efterhånden som der er nye nyheder om vores byggeri af nye huse og projektbyggerier i Kildebjerg Ry.

Har du allerede nu spørgsmål om vores planer og jeres muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os allerede nu.