nybygger

NYBYGGER MED BYGGERI AF NYT HUS I ØSTJYLLAND?

Skal I være nybyggere og bygge nyt hus, bygger Vesterbo Huse med udgangspunkt fra Hørning ved Skanderborg, lige netop jeres drømmehus.

Hos Vesterbo Huse skaber vi ikke bare nye huse. Vi skaber hjem, og vi skaber naturligvis også jeres, uanset om I skal bygge i fx Horsens, Hou, Hovedgård, Skanderborg, Silkeborg, Vejle, Hadsten, Hørning, Odder eller Solbjerg.

Hørnings Station

Med udgangspunkt fra Hørning ved Skanderborg er Vesterbo Huse det helt rigtige valg til at bygge netop jeres drømmehus.

Hos Vesterbo Huse er vi ikke bare eksperter i at skabe nye huse. Vi skaber hjem med masser af plads og rum - og vi skaber naturligvis også jeres.

Det er vigtigt at huske, at et helt nyt hus ikke bare skal være flot, spændende og rart at flytte ind i. Det skal også være de optimale fysiske rammer for et familieliv, hvor I bruger en stor del af jeres tid, når I har fri og er sammen.

Nybyggeri, nyt hus eller projektsalg i Østjylland?

Derfor har vi stort fokus på at sætte os ind i netop jeres ønsker om jeres nye hus. Det er nemlig vigtigt for os, at I får lige præcis jeres ønsker til det nye hus opfyldt.

Kildebjerg Bakkevej Kildebjerg-Ry

Vesterbo Huse dækker hele Østjylland, men vi bygger især i Hørning, Stilling og Skanderborg og har de senere år været et meget markant og synligt byggefirma med mange nye i og omkring Horsens.

Blandt andet har vi bygget udstillingshus på byggeudstillingen Horsens Bygger siden 2012.

Udover at bygge i Hørning, bygger vi også i fx Galten, Solbjerg, Skanderborg,  Hou, Hovedgård, Ry, Odder, og  Vejle, Hadsten og Horsens. Ja, i princippet er det jo altid vores kunder, som bestemmer, hvor vi skal bygge netop deres drømmehus.

Spændende projektsalg

Ud over at bygge nyt hus, hvor kunderne selv bestemmer byggemateriale, indretning og interiør, bygger vi også nye huse, som er til salg som projektsalg i samarbejde med lokale ejendomsmæglere.

Blandt andet har vi allerede bygget en lange række spændende projektsalg på Hvidkløverhøjen i Skanderborg, Hjorts Alle i Virring, Provstlund Skovvej i Lund ved Horsens og Karetmagervej - ligeledes i Lund ved Horsens.

Odder

I 2021 og 2022 har vi blandt andet også haft gang i et spændende projektsalg på Kildebjerg Bakkevej i Kildebjerg-Ry i Det Midtjyske Søhøjland.

I år 2023/2024 er det projekter på Glentehøjen i Skanderborg.

Fremadrettet vil der desuden komme flere nye projekter i både Skanderborg, Stilling, Odder og Horsens, hvilket vi løbende vil skrive mere om på både vores Facebook-side og her på hjemmesiden. 

Uanset om I fx vægter plads til leg med børnene, plads til stilfuld indretning eller plads med højt til loftet, er vi specialister i at skabe rammerne, og lade jer fylde pladsen i jeres nye hus med jeres ønsker, behov og idéer.

Individuelle huse

Hos Vesterbo Huse er det meget vigtigt for os, at jeres nye hus passer til lige netop jer, og det er selvfølgelig en tillidssag, at vi kan gøre jeres drøm til virkelighed.

Hou

Derfor fokuserer vi på løbende dialog om jeres ønsker og konkrete idéer til rammerne om jeres nye hjem.

I kan lade jer inspirere bl.a ved at se på vore plantegninger over de mange forskellige byggerier vi har opført igennem tiderne. I kan naturligvis komme med jeres helt egne idéer.

Uanset hvor I befinder jeres i jeres byggeproces eller købsproces, er I altid velkommen hos os.


Kontakt os allerede i dag på tlf.: 8692 2244, og lad os i fællesskab skabe jeres individuelle drømmehus.

Byer Østjylland

Horsens           Hou          Hovedgård

Hørning          Odder       Ry