Nyt hus i Østjylland

Husbyggeri eller nybygger med nyt hus!

Nybyggeri, nyt hus eller projektsalg i Østjylland?

Skal I være nybyggere og bygge nyt hus, bygger Vesterbo Huse med udgangspunkt fra Hørning ved Skanderborg, lige netop jeres drømmehus. Hos Vesterbo Huse skaber vi ikke bare huse, vi skaber hjem, og vi skaber naturligvis også jeres.

Det er vigtigt at huske, at et helt nyt hus ikke bare skal være flot, spændende og rart at flytte ind i. Det skal også være de optimale fysiske rammer for et familieliv, hvor I bruger en stor del af jeres tid, når I har fri og er sammen.

Derfor har vi stort fokus på at sætte os ind i netop jeres ønsker om jeres nye hus. Det er nemlig vigtigt for os, at I får lige præcis jeres ønsker til det nye hus opfyldt.

Hele Østjylland

Vesterbo Huse dækker hele Østjylland, men vi bygger især i Hørning, Stilling og Skanderborg og har de senere år været et markant husbyggefirma i Horsens. Blandt andet har vi bygget udstillingshus på byggeudstillingen Horsens Bygger siden 2012.


Men vi bygger også i Galten, Hou, Hovedgård, Kildebjerg Ry, Odder, og Solbjerg. Ja, i princippet er det jo altid vores kunder, som bestemmer, hvor vi skal bygge deres drømmehus.


Ud over at bygge nyt hus, hvor kunderne selv bestemmer byggemateriale, indretning og interiør, bygger vi også mange nye huse som er til salg som projektsalg i samarbejde med lokale ejendomsmæglere. Blandt andet har vi spændende projektsalg på Hvidkløverhøjen i Skanderborg, Provstlund Skovvej i Lund ved Horsens og Karetmagervej - ligeledes i Lund ved Horsens.

Uanset om I fx vægter plads til leg med børnene, plads til stilfuld indretning eller plads med højt til loftet, er vi specialister i at skabe rammerne, og lade jer fylde pladsen i jeres nye hus med jeres ønsker, behov og idéer.


Individuelle huse

Hos Vesterbo Huse er det meget vigtigt for os, at jeres nye hus passer til lige netop jer, og det er selvfølgelig en tillidssag, at vi kan gøre jeres drøm til virkelighed.


Derfor fokuserer vi på løbende dialog om jeres ønsker og konkrete idéer til rammerne om jeres nye hjem. I kan lade jer inspirere af vores katalog med de utallige kvalitetshuse, vi har bygget gennem tiden, og I kan naturligvis komme med jeres helt egne idéer.


Uanset hvor I befinder jeres i jeres byggeproces eller købsproces, er I altid velkommen hos os. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 8692 2244, og lad os i fællesskab skabe jeres individuelle drømmehus.