Regnbuevænget

Netop nu er vi gang med at bygge 6 eksklusive rækkehuse på Regnbuevænget i Skanderborg.


Det er et særdeles spændende projekt med lejligheder i 4 plan á 218 kvm med egen elevator og to terrasser, hvoraf den ene bliver tagterrasse med en fantastisk udsigt over Skanderborg og Skanderborg Sø.


Lejlighedens nederste plan indeholder dobbeltgarage, bryggers og depotrum. Stueplan består af stor entré, værelse med badeværelse samt stort køkken/alrum med udgang til terrasse.


1. sal kommer til at indeholde 2 værelser, soveværelse med badeværelse samt walk-in-closet. Lejlighedens øverste etage er en stor opholdsstue med 33 kvm tagterrasse, der er klargjort med plads og installationer til udekøkken.


Vi er som altid ikke gået på kompromis med materialer til disse lækre lejligheder på Regnbuevænget. Faktisk har vi kræset en ekstra gang for både detaljer og materialekvalitet, og lejlighedernes fremtidige ejere kan absolut se frem til en helt unik bolig med særdeles central placering i Skanderborg.


Vi gør det, vi er bedst til, hvorfor Vesterbo Huse står for byggeriet. Salget af lejlighederne er lagt i hænderne på EDC Skanderborg - Hørning.

Regnbuevænget i Skanderborg. 6 eksklusive og lækre rækkehuse/lejligheder i 4 plan. Med egen elevator og to terrasser hvoraf den ene er tagterrasse med en fantastisk udsigt over Skanderborg og Skanderborg Sø, er Regnbuevænget det helt rigtige valg for den kræsne og kvalitetsbevidste køber.