Horsens Bygger 2020 er slut

Søndag d. 25. oktober var sidste chance for at besøge vores udstillingshus på Skovsvinget i Provstlund ved Lund.


Kl. 15 slukkede vi lyset og låste hoveddøren for absolut sidste gang, og nu arbejder håndværkerne på højtryk for at gøre huset klar til titelskiftet fra "udstillingshus" til "hjem".


Vi byggede huset til dette års byggeudstilling, Horsens Bygger 2020, der som sædvanligt skulle have været åbnet med stort festivitas Skærtorsdag i påsken.


Medio marts blev alles planer dog ændret markant på grund af covid-19. Dette betød naturligvis også, at vi måtte udskyde åbningen af udstillingshuset, og der gik yderligere 6 uger, førend vi kunne invitere inden for med med en række retningslinjer fra myndighederne, alle de besøgende skulle følge.


På trods af dette kan vi absolut betegne den nu afsluttede byggeudstillingen som værende særdeles succesfuld. Alle som har lagt vejen forbi har meget velvilligt fulgt myndighedernes – og dermed også vores - retningslinjer.


Det har fx ikke én eneste gang været nødvendigt at påpege noget som helst over for nogen, og det har absolut været en fornøjelse at guide jer rundt og svare på alle jeres gode spørgsmål.


Igen i år har vores hus fået mange roser og fine ord med på vejen i forhold til de forskellige løsninger, vi har valgt både ude og inde. Det gælder fx den overdækkede terrasse med aflangt vindue over terrassedøren, hvilket giver et effektivt lysindfald til køkken/alrum.


Men også lyskasser til ovenlys i fordelingsgang, alkove i køkken/alrum og den store dobbeltgarage er bestemt ikke gået upåagtet hen.


Desuden har vores materialevalg af fx MANHATTAN PEARL/TC. MINT RT som flise i brusenicher på begge badeværelser og den særdeles gode akustik med Troldtekt som loftsbeklædning, vakt stor begejstring.


Det skal heller ikke være noget hemmelighed, at der har været stort købsinteresse for vores udstillingshus, og husets kommende ejere, glæder sig naturligvis til at flytte ind og kalde husets for deres nye hjem, så snart vi har lettet r@ven og er flyttet ud.


Vi kan desuden allerede nu afsløre, vi er i fuld gang med forberedelserne til næste års udstillingshus på Horsens Bygger 2021. Det fortæller vi naturligvis meget mere om på et senere tidspunkt, når vi har fået flere detaljer på plads.

Horsens Bygger 2020 og vores udstillingshus i Provstlund. På trods af de store udfordringer med Covid-19, kan vi på alle måde betegne dette års byggeudstilling som en stor succes. Vores udstillingshus blev igen i år solgt næsten med det samme og mange besøgende har efter deres besøg kontaktet os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dem med deres byggedrømme om et nyt hus. Skal vi også hjælpe jer med at blive nybyggere?