Horsens – Nyt hus

Når vi bygger, er det en integreret del af vores koncept, at vi i samarbejde med jer skaber et individuelt hus der bliver bygget for at opfylde netop jeres ønsker og drømme.

Vores slutpriser er absolut konkurrencedygtige, og I skal være opmærksomme på, at et byggekoncept hos Vesterbo Huse inkluderer ”alt inklusiv”.

Dermed ER slutprisen alt inklusiv, så hvis I finder det attraktivt at bygge nyt hus uden overraskende ekstraomkostninger, er I kommet til det rette sted.

Horsens og Vesterbo Huse

Når det gælder nybyggeri i Horsens, er Vesterbo Huse en stærk og velkendt aktør. Vi bygger løbende en lang række huse i Horsensområdet, og har blandet andet været en aktiv udstiller med udstillingshuse på byggeudstillingen Horsens Bygger, siden den blev relanceret i 2012.

I området ved Lund har vi siden 2012 bygget mere 25 nye huse i forskellige størrelser, der alle er indrettet med fokus på familiernes egne idéer og ønsker til netop deres nybyggeri.

Vores mange års erfaring med forskellige former for nybyggeri betyder, vi altid fokuserer på at følge byggerierne meget nøje gennem alle faser.

Nybyg og nybyggeri på Provstlund

I 2012 var Vesterbo Huse med til at indlede etableringen af Provstlund i forbindelse med byggeudstillingen Horsens Bygger 2012.

Siden er Provstlund løbende blevet udvidet til et stort, spændende og attraktivt boligkvarter, hvor især børnefamilier nyder godt af det bynære miljø tæt på naturen.

I et tæt samarbejde med Nybolig Projektsalg Horsens har vi i 2019 udbudt et spændende og attraktivt projektsalg på Provstlund Skovvej.

Og på Skovsvinget 5, bygger Vesterbo Huse udstillingshus i forbindelse med Horsens Bygger 2020, der åbner skærtorsdag d. 9. april 2020.

Høj kvalitet i Horsens

For os er kvalitetsbyggeri absolut en vigtig hjørnesten i vores forretning, og vi sørger altid for at levere et godt og solidt stykke arbejde – ikke kun i Horsens – men uanset hvor vi bygger.

Kvalitet er et varemærke, vi har leveret gennem hele virksomhedens levetid. Vi prioriterer dialog med vores kunder omkring forløbet af byggeriet, således at vi sikrer, vi altid lever op til vores kunders ønsker, behov og visioner om det nye byggeri – og vores kunders fremtidige hjem.

Kontakt os for mere information om hvad vi kan tilbyde. Vi er altid tilgængelige til en uforpligtende snak omkring jeres byggeri og forventningerne til jeres fremtidige byggefirma.

Her på vores hjemmeside kan I naturligvis også rekvirere vores inspirationskatalog og se flere eksempler på de nye huse, vi har bygget til vores kunder.

Kontakt os på tlf.: 86 92 22 44.

Horsens