Horsens Bygger 2019

Vi er i fuld gang med at gøre klar til Horsens Bygger 2019.

Byggeudstillingen slår dørene op Skærtorsdag d. 18. april 2019 kl. 13, og holder åbent følgende dage i påsken:

  • Skærtorsdag: 13-16
  • Langfredag: 13-16
  • Påskedag: 13-16
  • 2. Påskedag: 13-16

Vi hamrer og skruer mange steder, og i påsken 2019 åbner byggeudstillingen Horsens Bygger 2019. Vi har bygget en lækker villa på Renrosen 6 med mange smarte detaljer og plads til hele familien. Faktisk er det syvende år i træk, vi kan invitere vores kunder til Horsens Bygger.

For den aktive familie skal hverdagen være lettere og mere praktisk, og vi fokuserer endnu engang på et veludnyttet boligareal med mange smarte detaljer.

Huset er 168 m2 med saddeltag og rummer blandt andet et stort køkken/alrum, viktualierum, 4 værelser, Walk-In-Closet og stor dobbelt garage – naturligvis med automatisk åbning på begge porte.

Det centrale rum bliver uden tvivl det 36 m2 højloftede køkken/alrum med 12 grader saksespær.

I et nyt hus til en moderne familie skal convenience, økonomi og miljø gå op i en højere enhed.

Derfor er huset monteret med varmegenvindingsanlæg og trådløs termostatstyring til gulvvarmen fra Danfoss samt blødgøringsanlæg, der fjerner kalk i husets vandforsyning og eliminerer kalkaflejringer. Huset får dermed et forholdsvis lavt varmeforbrug samtidig med, at forbruget af vaskemidler kan blive reduceret markant.

Nu er der ikke mange dage til påske, og vi glæder os allerede til at åbne hoveddøren og byde velkommen indenfor i vores nye udstillingshus på Renrosen 6.

Horsens Bygger 2019. Vesterbo Huse bygger på Renrosen 6, og vi inviterer velkommen indenfor i påsken 2019.