Horsens Bygger 2019 - Åbning

Endelige blev det dagen, vi længe har ventet på. Den officielle åbning af Horsens Bygger 2019 og vores nye udstillingshus på Renrosen 6.

Det strålende forårsvejr betød, at mange besøgende lagde deres vej forbi den populære byggeudstilling - både på åbningsdagen men også de tre andre åbningsdage i løbet af påsken.

Til dette års byggeudstilling har vi indgået et tæt samarbejde med Nybolig Projektsalg i Horsens. Sammen med os vil Nybolig derfor indgå i en turnus og være at finde i vores udstillingshus i åbningstiden hver søndag helt frem til efter efterårsferien, når byggeudstillingen lukker.

Vi kan desuden afsløre, vi faktisk allerede har solgt vores udstillingshus inden byggeudstillingen officielt åbnede. På den første åbningsdag fik vi derfor besøg af en spændt familie, som nu er nødt til at vente helt frem til ca. 1. november, førend de kan flytte ind i deres nye hjem.

Men som den gamle ordsprog siger: Alt godt kommer til den, som venter.

Besøg os på Brommevej 6, få inspiration til jeres kommende byggeprojekt og få en snak med os om, hvordan vi kan gøre jeres fremtidige boligdrømme til virkelighed.

Udstillingen er åben hver søndag fra kl. 13-15, og du kan finde opdaterede åbningstider på vores Facebook-side.

Horsens Bygger 2019