Horsens Bygger 2018

Et særdeles veludnyttet boligareal på 191 m2 i vores moderne Tetris-hus fuld af smarte detaljer, der gør hverdagen lettere for den store familie.

Fire værelser, stor stue og køkken/alrum og to badeværelser er bare noget af det, der åbenbarer sig, når man entrerer det store bryggers direkte fra den 55,5 m2 store dobbeltgarage.

Vi har fokuseret på at kombinere det veludnyttede boligareal med smarte detaljer som fx walk-in-closet, indbygningsarmaturer på badeværelserne, overdækket træterrasse og blødgøringsanlæg, der fjerner kalk i vandet.

Som sædvanligt er vi ikke gået på kompromis med valg af byggematerialer og interiør, der er af høj kvalitet. Vi kan nævne laminatgulv, moderne klinker, akustiklofter, indbygningsarmaturer, skjulte cisterner og inventar (Invita).

Valget af installationer og VVS med varmegenvindingsanlæg (Danfoss) er foretaget med fokus på høj daglig komfort. Husets gulvvarme har naturligvis trådløs termostatstyring, og blødgøringsanlægget fjerner kalk i husets vandforsyning og skåner miljøet.

Fuldmuret med grålige nuancer i blødstrøgne sten fra Egernsund Tegl (2.1.66 Sisteron) og ensidig taghældning (fladt tag) bliver den visuelle fremtoning bliver komplimenteret med Rationel Aura Plus træ/alu-vinduer og håndlavede arkitekttegnede tagrender.

Dette hus er det perfekte valg til den store og aktive familie hvor en praktisk dagligdag, miljø, lavt energiforbrug og minimalt vedligehold står højt på dagsordenen.

ÅBNINGSTIDER

Udstillingen Hosens Bygger åbner Skærtorsdag d. 29.03 2018 og er åben hver dag i hele påsken fra kl. 13:00 – 16:00

Til og med uge 43 vil udstillingen være åben hver søndag 13:00 – 15:00 – dog ikke i sommerferieugerne 27 – 32.

Der er naturligvis også mulighed for at kontakte os for at lave en aftale om besøg på Brommevej 11 i vores Tetrishus fra Vesterbo Huse.

På udstillingen Horsens Bygger 2018 inviterer vi indenfor i vores veludnyttede bolig til den store familie. Oplev et væld af smarte detaljer, der gør hverdagen lettere på Brommevej 11.