Horsens Bygger 2018 - Slutspurt

Endnu en gang har vi været synlige på den meget populære udstilling Horsens Bygger.


Det er sjette år i træk, vi bygger udstillingshus i Horsens, og det 191 m2 Tetris-hus, vi har bygget i år har været særdeles velbesøgt gennem mere end et halvt år.


De besøgende har kunnet finde inspiration i husets smarte detaljer, der på alle måder gør hverdagen lettere for den store familie.


Vi har fokuseret på den praktiske hverdag og har kombinerer et veludnyttede boligareal med fx walk-in-closet, indbygningsarmaturer på badeværelserne, overdækket træterrasse og blødgøringsanlæg, der fjerner kalk i vandet.


For tredje år i træk har vi faktisk solgt vores udstillingshus, allerede inden udstillingen åbnede i påsken 2018. Det er vi naturligvis meget stolte over.


Vi glæder os til at overdrage husnøglerne til de nye ejere, men inden da kan I - hvis I ikke allerede har været på besøg - stadig nå at besøge vores spændende hus.


Vi holder åbent hus:
  • Søndag d. 14.10 kl. 13-15
  • Søndag d. 21.10 kl. 13-15
  • Søndag d. 28.10 kl. 13-15 (og absolut sidst chance)


Indstil jeres GPS til Brommevej, Stenderup ved Horsens eller følg dette link til Google Maps.


Velkommen - vi glæder os til at se jer.

Benyt sidste chance til at besøge vores Tetris-hus på Brommevej 11,  Horsens Bygger 2018. Vi har åbent hus søndag d. 14. oktober og søndag d. 21. oktober, inden vi åbner dørene til udstillingshuset for allersidste gang søndag d. 28. oktober. Alle tre dage er der åbent fra kl. 13-15.