Allerførste første spadestik på Kaprifolien i Horsens

Onsdag eftermiddag d. 14.11.2018 tog vi vores nyindkøbte forkromede spade i brug.

Det skete til først spadestik på Kaprifolien i Horsens, hvor vi skal bygge et nyt og lækkert hus til Carsten og Mette. Og da Vesterbo Huse netop stod bag det allerførste spadestik på hele den nye udstykning, ønskede Horsens Kommune og borgmester, Peter Sørensen, også at deltage i begivenheden.

Desværre var Carstens bedre halvdel, Mette, blevet forhindret i at deltage, men det forhindrede naturligvis ikke borgmester Peter Sørensen i at byde dem begge hjertelig velkommen til

Kaprifolien ved at overrække en stor buket blomster fra Horsens Kommune.

I hans velkomstord lagde Horsens borgmester ikke skjul på den rivende udvikling i og omkring byen i disse år giver anledning til stolthed.

Vi vil heller ikke holde borgmesterens store begejstring for netop vores huse hemmelig, hvilket bliver underbygget af, at han i påsken forestod indvielsen af byggeudstillingen Horsens Bygger 2018 på Brommevej.

I dén forbindelse havde han netop været på besøg i vores det udstillingshus, hvorfor borgmesteren også kunne love, at Carsten og Mette i dén grad kunne glæde sig til at flytte ind i deres nye hus, når vi har bygget det færdig til foråret.

Derfor vil vi naturligvis til enhver tid påstå, det på ingen måde var lokalpolitisk varmluft. Han ved virkelige, hvad han taler om.

Et af Carsten og Mettes store ønsker til det nære lokalområde, hvor de faktisk allerede bor, er at det i fremtiden bliver udbygget med et skoletilbud til børnene. Det kunne borgmester Peter Sørensen dog ikke love på stående fod, men han kunne til gengæld garantere, at der i nær fremtid bliver bygget ny vuggestue og børnehave til de yngste.

Vores byggeleder fra Vesterbo Huse, Thomas Kragh Jensen, fik lov at være spadefører til første spadestik assisteret af den kommende husejer, Carsten, og borgmester Peter Sørensen.

Allerede i uge 47 går vi i gang med gravearbejdet og indledningen til at støbe sokkel, hvorefter det kommer til at gå slag i slag til Carsten og Mette får overdraget nøglerne og kan flytte ind i foråret 2019.

Vi vil sørge for, at byggeriet løbende kan blive fulgt på vores hjemmeside og de sociale medier.

Se også artiklen hos Horsens Folkeblad.

Første spadestik