Spændende fliser i bruseniche

I efteråret 2019 indledte vi planlægningen af vores udstillingshus på Skovsvinget 5 i Horsens og gik da i dialog med vores leverandører og samarbejdspartnere om indretning og valg af materialer.

HL Keramik i Kolding forslog, vi skulle benytte MANHATTAN PEARL/TC. MINT RT som flise til brusenicherne, og så var de ikke i tvivl om, at vi bare skulle se løjer.

Vi er dog nødt til at indrømme, vores begejstring for dette mint-grønne forslag var forholdsvis begrænset på vores kontor, men det lykkedes alligevel HL Keramik at snige flisen ind i begge brusenicher i vores udstillingshus.

De store badeværelse i forældreafdelingen blev beklædt med to store specialfliser 119,5x278 cm og 119x239 cm fra gulv til øverste kant. I det lille badeværelse benyttede vi fliserne i standardstørrelse 60x60 cm.

Vi har nu haft udstillingshuset åbent hver søndag fra kl. 13-15 siden begyndelsen af maj, og mange potentielle huskøbere har lagt vejen forbi.

På baggrund af deres tilbagemeldinger må vi derfor simpelthen bare lægge os fladt ned, da vi nu har set set løjer. Idéen fra HL Keramik var slet ikke så tosset, og især de to store fliser på forældrebadeværelset har medført stor og positiv respons.

Derfor vil vi heller ikke afvise, at vores samarbejdspartnere og leverandører også næste år kan inspirere og påvirke os til en anelse mere sprælsk valg i vores udstillingshus, end de mere almindelige og klassiske valg, som vi "plejer".

MANHATTAN PEARL/TC. MINT RT som fliser til brusenicherne i vores udstillingshus på Horsens Bygger 2020, Skovsvinget 5 i Lund ved Horsens.