Aflevering i Nr. Snede

Kalenderbladet afslører, sommeren 2019 er gået på hæld, hvilket bliver bekræftet med et blik ud ad vinduet i disse dage.


Lige inden sommeren blev til efteråret, blev sommerens sidste arbejdsdag benyttet til at aflevere et par nye huse.


Kimmie og Sten glæde sig over at få nøglen til deres fremtidige hjem – en fuldmuret villa i Nørre Snede med Sisteron fra EgernsundTegl. Huset er190 kvm med blandt andet 5 værelser, stort køkken/alrum og garage med direkte indgang til bryggers.


Kimmie og Sten havde benyttet muligheden for at supplere husets indretning med egne idéer.


Bland andet havde de valgt, at væggen til kontoret med indgang fra køkken/alrum skulle mures med Sisteron men med murstenenes rå bagside som synlig væg inde på kontoret.


Denne løsning har givet kontorvæggen et meget levende og rustikt udtrykt.


Kimmie og Sten valgte desuden selv at stå for indkøb og montering af inventar, køkken og hvidevarer. Derfor fremstod huset ved aflevering ikke helt som det, vi normalt betegner som nøglefærdigt og indflytningsklar.


Vi vil hermed ønske Kimmie og Sten tillykke med deres nye hus.

Aflevering af nyt hus til Kimmie og Sten. Huset på 190 kvm er fukdmuret, og de havde selv gode idéer til husets indretning. Blandt andet havde de valgt bagsiden af Sisteron som synlig væg i kontoret, hvilket har givet en væg med et levende og rustikt udtryk.