Vinderne er fundet!

Hermed er nytåret 2023 for alvor i gang, og vi kan derfor se tilbage på den adventskonkurrence, vi har kørt på vores Facebook-side fra 1. søndag i advent og de efterfølgende tre søndage frem til jul.

Som de foregående fire år, gav vi endnu en gang vores følgere på Facebook mulighed for at vinde et gavekort til Bygma i den konkurrence, vi netop havde lavet i samarbejde med vores faste leverandør og samarbejdspartner Bygma Aarhus i Viby.

Deltagerne skulle blot svare korrekt på ugens spørgsmål, der naturligvis kunne forbindes med Vesterbo Huse og med svar, der let og hurtigt kunne blive fundet på vores hjemmeside.

De tre første søndage i advent var præmien et gavekort á kr. 500 til Bygma og denne indsats blev fordoblet 4. søndag i advent.

De korrekte svar på vores spørgsmål var følgende:

1. søndag i advent: Vores nye projekt i Lund finder du på Cecilies Vej!


2. søndag i advent: Det helt nye og indflytningsklare hus vi har til salg på Provstlund Skovvej 13 i Lund koster kr. 4.199.000,- alt inklusiv. Det vil sige også inklusiv græsplæne og flisebelægning.

3. søndag i advent: I påsken 2023 byder vi velkommen inden for i vores nye udstillingshus til Horsens Bygger 2023 på Biegårds Allé 17 i Hatting. Når vi nærmer os påsken 2023, fortæller vi naturligvis meget mere derom

4. søndag i advent: Bygma Aarhus i Viby har været vores leverandør og samarbejdspartner i 25 år. Det betyder, at vi faktisk har haft uofficielt sølvbryllup.

Jeanette, Sine, Jakob og Pernille som var de heldige vindere er blevet kontaktet og ønsket STORT tillykke, og de kan naturligvis benytte deres gavekort til Bygma til lige, hvad de har lyst til.

Hvem ved - måske gentager vi vores konkurrence, når vi nærmer os jul igen. Men det er der jo længe til, og du bliver blandt de første til at vide det, hvis du sørger for at følge os på vores FACEBOOK.

Vinderne er fundet