Åbning Horsens Bygger 2022

Påsken 2022 er nu lige rundt om hjørnet, hvorfor mange af gode grunde allerede er begyndt at glæde sig til en velfortjent påskeferie.

Men påskens komme betyder også, at den populære byggeudstilling Horsens Bygger er lige om hjørnet. Derfor vil det heller ikke være alle hos Vesterbo Huse, som kan holde fri hele påsken.

Skærtorsdag d. 14 april kl. 13 slår vi nemlig dørene op til den officielle åbning af Horsens Bygger 2022 - og dermed også til åbent hus i vores nye udstillingshus Tetris 191-22, på Valborgs Vænge 16 i Hatting.

Det glæder vil os naturligvis helt vildt til - ikke mindst fordi, vi faktisk ikke har haft en rigtig officiel åbning med det hele siden påsken 2019.

Derfor kan I også roligt glæde jer, og vi kan lige så godt (selv om vi siger det hvert år) afsløre, at vi virkelig synes, vi har bygget et spændende hus med et væld af lækre detaljer og smarte løsninger.

Men - i år har vi altså lige givet den en ekstra skalle med både indretning, interiør og finish af husets 191 m², og det glæder vi os virkelig til at vise frem.

Åbningstiderne til Horsens Bygger 2022 i påsken er følgende:

Skærtorsdag: 13-16

Langfredag: 13-16

Lørdag: Lukket

Påskedag: 13-16

2. Påskedag: 13-16

Find de opdaterede åbningstider til og med 30. oktober på vores Facebookside.

ÅBNINGSTIDER

ÅBNING HORSENS BYGGER