Åbent Hus og reception

28 juni 2019 havde vi inviteret leverandører, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser til Åbent Hus og reception.

Der er naturligvis sket rigtig meget, siden Jørn Vestergaard Hansen grundlagde virksomhedens fundament i 1980, og siden er det i runde tal blevet til mere end 1300 nye huse – primært i Østjylland og i særdeleshed i lokalområderne Hørning, Stilling og Skanderborg.

Vesterbo Huse i sin nuværende form blev etableret i 2009 med udvidet ejerkreds. Den er i dag tegnet af grundlægger Jørn Vestergaard Hansen sammen med sønnen Morten Friis Rosendal og Thomas Kragh Jensen.

Sidstnævnte fik faktisk plads som tømrerlærling hos Jørn Vestergaard Hansen i 1990 og fik planmæssigt sit svendebrev i hånden i juni 1993. Siden da er det dog aldrig sådan rigtigt lykkedes at få Thomas ud af døren igen – på nær til fyraften og i ferier.

Blandt de primære årsager er uden tvivl, at Thomas Kragh Jensen i 2009 blev den ene tredjedel i ejerkredsen. Han fungerer og er i dag som projekt- og byggeleder sammen med Morten Friis Rosendal.

Blandt de mere skelsættende milepæle hos Vesterbo Huse var i 2018, da den eksisterende kontorbygning på Agerskovvej i Hørning blev tilføjet en ekstra etage med nye kontorer.

Den nye 1. sal er naturligvis blevet bygget som selvbyg af Vesterbo Huses egne håndværkersjak. De nye kontorer blev taget i brug i sensommeren 2018, og underetagen er efterfølgende i samarbejde med leverandører blevet indrettet som show-room til kunderne, hvor de kan komme på besøg, se og vælge de forskellige byggematerialer, de ønsker at benytte til byggeriet af deres nye hus.

Derfor var der fredag d. 28 juni 2019 faktisk mange ting at fejre, inden sommerferiestilheden for alvor sænker sig over os alle og et overvældende antal leverandører, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser lagde deres vej forbi vores reception.

Vejret var heldigvis med os, og alt blev lige, som vi havde ønsket og håbet. Mange tak til alle jer for en god dag.

Åbent Hus og reception i anledning af 10 års jubilæum hos Vesterbo Huse A/S.