Gulvvarme er på alle måder den mest attraktive varmeløsning. Gulvvarme giver bedre indklima, høj komfort og er energibesparende.

Intelligent gulvvarme

Gulvvarme er standard i alle de huse, vi bygger i dag, og årsagerne til gulvvarmens store popularitet, er ganske indlysende.


Gulvvarme er ensbetydende med komfortabel opvarmning, da fødderne bliver holdt varme og hovedet en anelse køligere, hvilket de fleste rent faktisk finder mest behageligt.


Energibesparelser med jævn varme

Når opvarmningen bliver fordelt jævnt i rummet fra gulvet, kan rumtemperaturen blive sænket en anelse - men samtidig ikke mere, end vi stadig finder det behageligt.


For hver grad vi kan sænke rumtemperaturen, opnår vi en energibesparelse på cirka 5 procent.


Gulvvarme kræver lavere fremløbstemperatur end radiatorer, da overfladen der skal afgive varmen, er væsentligt større.


Gulvvarme giver dermed et bedre indeklima, højere komfort og er mere energivenligt.


Desuden er det væsentlig lettere at indrette en bolig, når vi ikke skal tages hensyn til radiatorer på alle vægge og med tendens til at samle store mængder støv.


Hydronic floor heating - vejen til komfort og lavere energiforbrug

Effektiv og intelligent gulvvarmestyring er vejen til at opnå et behageligt komfortniveau kombineret med reduceret energiforbrug. Til individuel styring af rumtemperatur benytter vi hos Vesterbo Huse de trådløse løsninger fra Danfoss. Læs også om mulighederne for en løsning med Let Gulvvarme - Danfoss BasicGrip.