Lavenergi med Danfoss-teknologi

Hos Vesterbo Huse er vi eksperter i at bygge lavenergihuse. Hos Danfoss er man eksperter i at udvikle teknologi til lavenergihuse. Derfor har vi et tæt samarbejde med Danfoss, der sikrer, at husets teknologi også fungerer optimalt, når håndværkerne har afsluttet deres arbejde, og de nye beboere er flyttet ind.


Vesterbo Huse & Danfoss

Det skal ikke være en hemmelighed, at Danfoss har fået øjnene op for, at vi har styr på teknik og funktionalitet, når vi bygger vores lavenergihuse.


Derfor har Danfoss indgået et tæt samarbejde med Vesterbo Huse omkring al teknologi og teknik, der bliver benyttet til klima- og varmestyring i vores huse.


Det er også grunden til, at al teknik i vores lavenergihuse som udgangspunkt er fra Danfoss, da vi ved, det fungerer optimalt. I sidste ende kommer det alle vores kunder til gode.

Forrest i feltet

Når vi bygger moderne lavenergihuse, er det særdeles vigtigt, vi har styr på alle forhold og overholde alle de byggetekniske krav.


Men det er mindst lige så vigtigt, at alt den teknik og teknologi, vi installerer i husene, fungerer optimalt, når husets nye beboere får overdraget nøglen til hoveddøren.


Hos Vesterbo Huse har vi styr på teknik, teknologi og funktionalitet, når vi bygger, og vi har de senere år haft et tæt og løbende samarbejde med Danfoss om teknologi og teknik til klima- og varmestyring i vores huse.


På det globale marked er danske Danfoss blandt de forreste i feltet inden for udvikling, produktion og leverance af de stærkeste løsninger, der rangerer blandt branchens bedste og mest innovative.


Løsningerne er specifikt udviklet til at kombinere energieffektivitet med øget komfort. Hos Danfoss har udviklerne og ingeniørerne derfor løbende deres skarpe fokus rettet på teknologisk udvikling og en fremtid med flere og flere smarte løsninger samt mindst nye teknologier.


Der sikrer, vi bliver bedre og bedre til at udnytte vores energiressourcer effektivt, og samarbejdet mellem Vesterbo Huse og Danfoss sikrer, at vores kunder altid får den bedste og mest effektive varmeløsning.