Kilebjerg Bakkevej

PROJEKTSALG OG NYT HUS PÅ KILDEBJERG BAKKEVEJ

Vesterbo Huse bygger i 2021, 2022 og 2023 knap 50 nye huse i alle størrelser til alle behov på Kildebjerg Bakkevej i Kildebjerg-Ry.

Her i Det Midtjyske Søhøjland ved Ry nær Himmelbjerget har et nyt boligområde udviklet sig til et unikt og spændende byområde over en kort årrække.

Kildebjerg Bakkevej byggeplads

I 2019 fik Vesterbo Huse mulighed for at indgå i en ny fase af det visionære byudviklingsprojekt i Kildebjerg Ry.


I begyndelsen af 2021 blev byggeriet af Kildebjerg Bakkevej derfor indledt - et spændende projektsalg af knap 50 nye attraktive og spændende nye huse. 


På Kildebjerg Bakkevej skaber vi dermed de fremtidige rammer til nye og spændende hjem i et udviklingsområde, hvor bosætning, fritid og natur bliver tæt integreret i hverdagen.


En landsby ved byen

Kildebjerg Ry kan nærmest betegnes som en landsby ved byen, og fra de første idéer så dagens lys, har planerne været at skabe et nyt og attraktivt byrum med plads til både bolig, fritid, erhverv og natur.


Derfor er Kildebjerg Ry og Kildebjerg Bakkevej et spændende bygge- og boligområde, der passer helt perfekt til alle former for nybyggeri fra Vesterbo Huse. Og netop dét er en vigtig grundsten i vores kerneforretning hos Vesterbo Huse.

Som erfarent og velkonsolideret byggefirma i lokalområdet Skanderborg, varetager vi hele byggeprocessen af de nye huse, der tilbyder køberne en lange række forskellige valgmuligheder for indretning.

De nye huse kan reserveres online - en mulighed der har været en stor succes og resulteret i, at der i begyndelsen af 2022 stort er udsolgt.