Projektsalg på Karetmagervej, Lund ved Horsens. Reserver drømmehuset med grund, hus, inventar, flisebelægning og anlagt have her.

KARETMAGERVEJ I LUND

Projektsalg - alt inklusiv

Nyere udstykning med 12 grunde på Karetmagervej i Lund ved Horsens. De to sidste grunde Karetmagervej 6 og Karetmagervej 7 sælger vi som projektsalg med færdigbygget hus i klar til indflytning medio september 2020. Find mere information om Karetmagervej 6 og Karetmagervej 7 her.

Projektsalg på Karetmagervej er det perfekte valg for alle jer, med drømmen om et helt nyt hus bygget netop til jer, uden I skal deltage i alle processer i forbindelse med et nybyggeri.

De to sidste projektsalg sælger vi i samarbejde med EDC Skanderborg Hørning som en samlet pakke:

  • Grund
  • Hus
  • Inventar
  • Flisebelægning
  • Anlagt have
  • Betaling ved indflytning
Vores oprindelige udstykning bestod af 12 nye parcelhusgrunde og ligger i forlængelse af de populære boligområder Vænget, Skellet og Anhøj i Lund.

Med høj beliggenhed og flot udsigt til det kuperede landskab i horisonten, får I naturen på dørtrinet kombineret med stisystemer til hverdagens faciliteter. Derudover fører naturstien direkte til Lundumskov.

På Karetmagervej kan I kombinere perfekt beliggenhed med børnevenlige omgivelser, gode fritidsfaciliteter og indkøbsmuligheder samt ikke mindst ideel placering i forhold til infrastruktur.

Med projektsalg fra Vesterbo Huse kan det stort set ikke blive lettere at være nybygger! Slå til allerede nu inden hele vores projektsalg på Karetmagervej bliver udsolgt.