ALT jordarbejde er inklusiv, når I vælger Vesterbo Huse til at bygge jeres nye hus.

ALT jordarbejde er inkluderet

Når alle de indledende aftaler er helt på plads, er jordarbejdet den første fase i byggeriet af et nyt hus.

Vi har desværre også hørt om nye husbyggere og huskøbere, som hos andre aktører i byggebranchen har oplevet, at jordarbejdet pludselig skjulte uventede og ukendte ekstra omkostninger, der dukkede op fra mulden.

Hos Vesterbo Huse er det meget vigtigt, vores kunder ikke får økonomiske overraskelser, inden vi overdrager nøglen til hoveddøren.

Vi er kundernes garanti for, at der er styr på byggeriets pris, allerede inden gravemaskinen sætter skovlen i jorden. Hos os er ALT jordarbejde derfor ALTID inkluderet i den samlede huspris på baggrund af tre boreprøver

Med analyserne fra disse jordprøver foretager vi en grundig vurdering af byggegrunden baseret på vores mangeårige erfaring, viden og ekspertise. Vi skal tage hensyn til en række forskellige faktorer, som fx terrænets hældning, hvor meget muld vi skal grave af, den valgte hustype og husets størrelse.

Vi lægger derfor heller ikke skjul på, at der altid vil være forskel på, hvor meget jordarbejde, det er nødvendigt, vi foretager ved hvert enkelt byggeri.

Vi forventer ikke, at vores kunder nødvendigvis har den store interesse for undergrundens beskaffenhed, koter, grundens eventuelle hældning og alle boreprøvernes detaljer. Det er vores hovedpine, men vi vil naturligvis hellere end gerne uddybe, hvordan vi er nået frem til resultatet for dem, som er interesseret.

Hos Vesterbo Huse har vi derfor heller ikke en fast listepris på jordarbejde liggende i skrivebordsskuffen. Til gengæld bider vi os ALTID fast i skrivebordskanten for at give en både skarp og fast pris på ALT jordarbejde for hvert enkelt byggeri.

Husbyggeri er baseret på tillid, og det skal altid være en god oplevelse at bygge det nye drømmehus.