jordarbejde

ALT JORDARBEJDE ER INKLUDERET HOS OS

Jordarbejde er første fase i byggeriet af et nyt hus, når alle de indledende aftaler er helt på plads.

Hos Vesterbo Huse er det vigtigt, vores kunder ikke får ukendte økonomiske overraskelser, når vi skal bygge deres nye hus.

Derfor er ALT jordarbejde altid inkluderet i den pris, vi giver. Det vil sige, prisen er ALT inklusiv!

boreprøver

Vi er vores kunders garanti for, at der er styr på byggeriets pris, allerede inden gravemaskinen sætter skovlen i jorden.

Vi hører desværre jævnligt om nye husbyggere og huskøbere, som hos andre aktører i byggebranchen, pludseligt oplever uventede, ukendte og høje skjulte ekstra omkostninger dukker op fra mulden i forbindelse med jordarbejde til deres nye hus.

Derfor er det meget vigtigt, vores kunder ikke får økonomiske overraskelser,

VIGTIG JORDPRØVE

Derfor er ALT jordarbejde ALTID inkluderet i den samlede huspris hos Vesterbo Huse på baggrund af analyser fra en jordprøve.

Med afsæt i analyserne foretager vi dermed på forhånd en grundig vurdering af byggegrunden baseret på vores mangeårige erfaring, viden og ekspertise.

Vi tager fx hensyn til en række forskellige faktorer som terrænets hældning, hvor meget muld vi skal grave af, den valgte hustype og husets størrelse.

Vi lægger derfor heller ikke skjul på, der altid vil være forskel på hvor meget jordarbejde, der er nødvendigt ved hvert enkelt byggeri.

VI UDDYBER GERNE

Vi forventer derfor nødvendigvis heller ikke, at vores kunde har stor interesse for undergrundens beskaffenhed, koter, grundens eventuelle hældning og alle boreprøvernes detaljer.

Det er byggemæssige detaljer, der er vores hovedpine, men vi vil naturligvis hellere end gerne uddybe, hvordan vi er nået frem til resultatet for dem, som finder dette interessant.

Hos Vesterbo Huse har vi derfor heller ikke en fast listepris på jordarbejde. Til gengæld bider vi os ALTID fast i skrivebordskanten for at give en både skarp og fast pris på ALT jordarbejde til hvert enkelt byggeri.

Husbyggeri er baseret på tillid, og det skal altid være en god oplevelse at bygge det nye drømmehus.

Få inspiration til jeres drømmehus blandt vores mange forskellige hustyper her!