Inspiration showroom

INSPIRATION TIL NYT HUS OG NYBYGGERI

Når man skal bygge nyt hus, er det ingen hemmelighed, antallet af valg og beslutninger kommer til at stå i kø.

Derfor gør vi alt, vi kan for både at give jer inspiration, hjælp og rådgivning. 

I kan blandt andet besøge vores showroom med alt i materialer.

Inspiration, hjælp, rådgivning

Når I skal bygge nyt hus, er det meget vigtigt, I kan få inspiration, hjælp og rådgivning til jeres nye hus hos os.

Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at når I skal være nybyggere, skal I skal træffe mange valg og beslutninger om både materialer og indretning til jeres nybyggeri.

Derfor har vi foruden udstillingshus fx også et veludstyret showroom. Her kan I både se og røre ved alt i materialer til jer nye hus både ude og inde.

Når vi bygger nyt hus til jer, gør vi alt, hvad vi kan for at inspirere, hjælpe og rådgive jer om de mange valg og beslutninger hele vejen mod, at I kan opfylde jeres boligdrømme.

Her kan I få mere viden og inspiration om:

Vi synes fx, det er vigtigt, vi fortæller jer om, hvorfor gulvvarme er blevet standard i alt nybyggeri og de mange fordele, I opnår med gulvvarme og teknologierne til gulvvarmestyring i jeres nye huse.

Men det er også vigtigt for os at fortælle, om detaljerne når I vælger Vesterbo Huse til at bygge jeres nye hus. Det er fx betaling der følger nøglen, hvordan vi gør det med jordarbejde, så I ikke får unødvendige økonomiske overraskelser foruden alt det, vi kalder "alt inklusiv."

Skal vi holde rejsegilde?

Nogle vil måske da undre sig over, hvorfor vi skriver noget om rejsegilde. Det gør vi, fordi spørgsmålet om man skal holde rejsegilde, løbende bliver stillet af vores kunder. Derfor synes vi, det er vigtigt at fortælle, der faktisk ikke er nogle regler om at holde rejsegilde.

Men når vi graver lidt i historien bag traditionen rejsegilde, er det faktisk en meget gammel tradition, og selv om det i dag ikke er noget man SKAL holde, og det i dag ikke får nogle form for følger, at man ikke holder det, er det jo egentlig fortsat en ganske hyggelig tradition.

Hos Vesterbo Huse har vi også en række forskellige og faste samarbejdspartnere, som vi glade er for. Det vil vi meget gerne fortælle mere om, og der vil løbende komme flere fakta om disse samarbejdspartnere fremadrettet.

Det, du bare kan springe over!

Sidst men ikke mindst er der altid noget på en hjemmeside, der bare skal være der. Fx informationer om cookies og fortrolighedspolitik.

Vi overholder naturligvis regler og lovgivning derom, men vi kan lige så godt i samme åndedrag afsløre, at lige netop siderne derom "bare" er standard-beskrivelser tilpasset os - og derfor faktisk også er ubeskrivelig kedelig læsning.

Er der til gengæld emner til inspiration til jeres fremtidige byggeprojekt, I synes der mangler send da endelig en mail, så vi kan gøre noget ved dette.