Projektsalg i samarbejde med EDC Skanderborg - Hørning, på Anebjerg mellem Stilling og Skanderborg. Hermed har vi kørt 13 grunde på Hvidkløverhøjen i stilling. Reserver en grund, vælg hus, materiale og indretning. Derefter klar vi resten - på nær indflytning. Den skal I naturligvis selv stå for, når I har fået nøglerne til jeres nye hus.

Hvidkløverhøjen

Tæt på by - og natur

På Anebjerg mellem Stilling og Skanderborg, har vi i samarbejde med EDC Skanderborg - Hørning hermed kørt 21 grunde på Hvidkløverhøjen i stilling som projektsalg.


Det vil sige projektsalg som en komplet boligpakke med en samlet pris på grund og hus alt inklusiv som individuelt byggeri.


Reserver en grund og vælg hus, materialer og indretning. Så sørger vi for resten, til I kan få overdraget nøglen til et færdigt hus klar til jeres indflytning.


Lokalplanen for Anebjerg beskriver et spændende og attraktivt område, hvor Blishønedalen og Agerhønebakken allerede er blevet etableret i en kombination af byudvikling og skovrejsning.


Via stisystemer bliver Hvidkløverhøjen bundet sammen med både Skanderborg og Stilling – stier, der er tilpasset det kuperede og smukke landskab ned mod Skanderborg Sø.

Dermed bliver Hvidkløverhøjen en del af det attraktive boligområde med natur og Anebjerg Skov lige på dørtrinet.

Samtidig er der meget kort afstand til skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder - og dermed det helt rigtige sted for alle, som ønsker at bo bynært med naturen lige i baghaven.

Der foreligger krav fra Skanderborg Kommune om etablering af grundejerforening på Hvidkløverhøjen.

Afstand fra Hvidkløverhøjen til:


For mere information om vores projektsalg på Anebjerg kontakt EDC Skanderborg - Hørning på tlf. 8652 3500