Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri
Se galleri

Tetris 168 - udstillingshus 2019

Fremstår visuelt med saddeltag og sort tagsten komplimenteret med Laika (B542), Rationel Aura Premium træ/alu vinduer og tagrender i sort zink.

Når bilerne er parkeret i den 47 m2 store dobbeltgarage, er der direkte indgang til husets bryggers på 9 m2 med teknikskabe til blødgøringsanlæg og gulvvarme, hårde hvidevarer og bryggersbord med vask.

Derfra går I ind i husets entré med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til to store værelser, et toilet/badeværelse og ikke mindst husets centrale rum - det 36 m2 store højloftede køkken/alrum med saksespær.

Fra køkken/alrum er der adgang til 2,5 m2 viktualierum, endnu et værelse samt dobbelt glasdør til 20 m2 opholdsstue, hvor der ligeledes er højt til loftet med saksespær.

I tilknytning til opholdsstuen har vi placeret en 9 m2 overdækket terrasse og ikke mindst forældreafdelingen med husets største badeværelse, 11,5 m2 soveværelse og walk-in-closet.

Vi fokuserer altid på at kombinere interiør og indretning med høj funktionalitet samt ikke mindst materialevalg af høj kvalitet.

Derfor er vi ikke gået på kompromis med valg af teknik, installationer, laminatgulve, klinker, akustiklofter, skjulte cisterner og inventar fra HTH.

Husets varmeinstallationer med varmegenvindingsanlæg og trådløs termostatstyring til gulvvarmen er fra vores samarbejdspartner Danfoss. Desuden har vi monteret blødgøringsanlæg, der fjerner kalk i husets vandforsyning og eliminerer kalkaflejringer. Men også forbruget af vaskemidler kan blive reduceret markant med et blødgøringsanlæg, hvilket er en gevinst for både den daglige økonomi og ikke mindst miljøet.

Skærtorsdag d. 18 april 2019 slår vi på Horsens Bygger 2019 dørene op til vores moderne bolig til den aktive familie, hvor den praktiske dagligdag, lavt energiforbrug, miljørigtige løsninger og minimalt vedligehold er en vigtig del af dagsordenen.

TagtypeSaddeltag
Boligareal168m2
Værelser4
Toilet/Bad2
Walk-in-Closet6m2
Viktualierum2,5m2
Overdækket terrasse9m2
Garage47m2