Hustyper Længe, Vinkel og Tetris

HUSTYPER - LÆNGE, VINKEL OG TETRIS

Hos Vesterbo Huse har vi tre hustyper – Længe, Vinkel og Tetris.

Disse tre hustyper benytter vi som udgangspunkt til at skabe jeres bolig til lige netop jeres ønsker og drømme.

Find mere inspiration til jeres nye hus i vores forskellige hustyper.

Længe          Vinkel          Tetris

Hustyper Længe Vinkel Tetris

Til vores nye huse har vi tre hustyper - Længe, Vinkel og Tetris – der danner udgangspunkt til jeres nye hus.

Vi har navngivet disse tre hustyper i forhold til deres form. Vi kan ikke afvise, det kun er os ”byggenørder”, som finder, at navnene Længe og Vinkel giver sig selv.

Det er vigtigt at påpege, at I som kunde ikke SKAL bygge Længe, Vinkel eller Tetris som dem, vi viser her på hjemmesiden eller i vores katalog

De viste huse er teknisk set kun tænkt som inspiration til netop jeres hus, som vi naturligvis både tegner og bygger ud fra jeres tegninger, oplæg og ønsker, så det netop bliver jeres helt eget hus. 

Vi kan efterfølgende måske finde på at spørge, om vi må tage jeres hus med som inspiration til nye husbyggere - men det er en helt andet historie.   

Inspireret af computerspil

For mange er det nok logisk, vi kalder Længe for Længe, da det er firkantet og aflangt, medens Vinkel har fået et knæk et eller andet sted på midten.

Derimod er det ikke nødvendigvis alle, som finder navnet til vores husmodel, Tetris, for det mest logiske. Men navnet er inspireret af de ældste computerspil Tetris fra 1984, hvor man skal stable nogle brikker, der falder ned fra oven.

Disse brikker har forskellig form. Nogle er rektangulære, nogle er aflange som Længe, andre er har fx form som et L som Vinkel. Og så er der de brikker, der i formen på en eller anden måde adskiller sig fra da andre som fx et T eller er E og skal placeres, så de passer med de andre.

Selv i dag spiller mange stadig computerspillet Tetris, der både bliver kaldt unikt og legendarisk. Og så synes vi faktisk, det matchede meget godt som navn til vores tredje hustype.

Og hvis man kaster et lidt nøjere blik på vores forskellige grundplaner og samtidig kan huske computerspillet Tetris, giver det nok alligevel meget god mening.

Ingen huse er ens

Da Tetris derfor også indgår som navn på alle vores hustyper, der ikke er rektangulære, aflange eller med vinkel, er det også årsagen til, vi bygger flest nye huse som Tetris. Som udgangspunkt er der nemlig ingen af vores huse, der er helt ens.

Den skarpe iagttager vil måske også undre sig over, hvad tallene på Tetris 197, Tetris 182 og Længe 160 fx betyder. Ja, det er såmænd bare husets størrelse i m², og hvis vi bygger to Tetris modeller af samme størrelse, supplerer vi såmænd bare med årstallet, som i Tetris 182-2021.

Uanset om jeres drøm om et nyt hus fx har fladt tag, sadeltag, walk-in-closet, viktualierum, vinrum carport eller garage, sørger vi for at opfylde netop jeres husdrøm.