Huse til salg

HUSE TIL SALG I ØSTJYLLAND

Er drømmen et nyt og nøglefærdigt hus uden at være nybygger?

Vores løsning er da et nøglefærdigt hus klar til indflytning, når det passer jer!

Vi har taget alle beslutningerne om både hustype og indretning, og I kan selv vælge materialer - eller lade os tage disse valg, så I dermed blot skal flytte ind i jeres nye hus.

Huse til salg Renrosen 2019

Huse til salg er vores tilbud til jer, som ønsker at bygge nyt hus i Østjylland. 

Hvis drømmen er et nyt og nøglefærdigt hus klar til indflytning, men I samtidig ikke drømmer om at være nybygger, er et nøglefærdigt hus fra Vesterbo Huse som projektsalg den helt rigtige løsning for jer.


I skal nemlig blot flytte ind i jeres nye hus, hvor vi med afsæt i vores erfaring, viden og ekspertise som byggefirma, har gjort det let for jer at være nybyggere - naturligvis med netop de kvalitetsmaterialer, vi mener er de helt rigtige til et moderne hus.

Det betyder, at I kan flytte ind i sikker forvisning om, vi har bygget jer et moderne kvalitetshus med mange smarte løsninger og praktiske detaljer.

Vi tager beslutningerne

Nå I vælger huse til salg hos os, har vi derfor taget beslutninger om både hustype, indretning og placering af husets forskellige rum.

I kan selv vælge materialer som fx gulve, fliser og lofter - eller I kan vælge at lade os gøre dette også. Det er jeres helt egen beslutning, hvad I ønsker at forholde jer til og ikke ønsker at forholde jer til i forbindelse med jeres byggeri.

Uanset betyder vores løsning, I helt og aldeles kan undgå at forholde jer til alle byggeriets faser og flytte ind i et nøglefærdigt projekthus med alle de fordele, det medfører at være nybygger med et helt nyt hus.

I den samlede købspris kan vi desuden inkludere etablering af have og flisebelægning.

Opfyld boligdrømmen uden bekymringer

Køber I et nyt og nøglefærdigt hus som projektsalg hos os, får I opfyldt alle jeres drømme om en ny og fremtidig bolig uden bekymringer.

Hos Vesterbo Huse får vi løbende nye projekter med projektsalg og byggeri af nøglefærdige og indflytningsklare nye huse. I 2021 og 2022 bygger vi fx et stort projekt på Kildebjerg Bakkevej i Kildeberg Ry ved Ry.

I løbet af 2022 forventer vi desuden at påbegynde et nyt projekt på Cecilies Vej i Lund ved Horsens, hvilket vi annoncerer mere om på vores hjemmeside og andre digitale kanaler.

Alle vores huse til salg annoncerer vi naturligvis løbende her på vores hjemmeside og de sociale medier.