Nyt hus uden at være husbygger. For mange kan det være en fordel at være nybygger og bygge et helt nyt hus uden at forholde sig til byggeriets faser. Køb et nøglefærdigt hus som projektbyggeri.

HUSE TIL SALG

Er drømmen et nyt og nøglefærdigt hus uden at være nybygger?

Med vores nøglefærdige huse til salg, kan I trygt købe et nyt hus, der er klar til indflytning i tryg og sikker forvisning om, at vi har bygget et kvalitetshus til baseret på vores mange års erfaring.

Vi har taget alle beslutningerne om både hustype, indretning og materialer, og I slipper helt og aldeles for at forholde jer til alle byggeriets faser.


I får ganske enkelt et nøglefærdigt projekthus, der er helt klar til indflytning med alle de fordele det medfører at være nybygger med et helt nyt hus.

Vores erfaring, viden og ekspertise betyder, vi har gjort det let for jer at være nybyggere – og naturligvis med netop de kvalitetsmaterialer, vi mener er de helt rigtige til et moderne hus.

I den samlede købspris kan vi desuden inkludere etablering af have og flisebelægning, hvis dette ønskes.

Køber I nyt nøglefærdigt projekthus, kan I får opfyldt alle jeres drømme om en ny og fremtidig bolig, hvor I "bare kan nøjes" med at flytte ind.

Hos Vesterbo Huse bygger vi løbende nye og nøglefærdige projekthuse lige til at flytte ind i – og huse vi naturligvis annoncerer med her på hjemmesiden.