Hovedgård

BYG NYT HUS I HOVEDGÅRD

Har I planer om at bygge nyt hus i Hovedgård, er Vesterbo Huse et godt valg til at forestå byggeprocessen og føre jeres boligdrømme ud i livet.

Vi har gennem tiden bygget mange nye huse i Hovedgård og kender derfor både by og lokalområde. Vi bygger naturligvis jeres nye hus med afsæt i jeres specifikke ønsker og behov.

Hvis jeres planer er at bygge nyt hus i Hovedgård, vil Vesterbo Huse være det helt rigtige valg til at opfylde jeres boligdrømme som nybyggere.

De senere år har Vesterbo Huse nemlig bygget mange nye huse i Hovedgård. Derfor kender vi både by og lokalområde og kan naturligvis også sørge for, I kan etablere jer i byen nær Horsens med et nyt hus bygget med netop afsæt i jeres specifikke ønsker og behov.

Tæt på infrastruktur

Hovedgård ligger placeret knap 10 km fra Horsens ved hovedvejen mellem Horsens og Aarhus og tæt på motorvej E45.


Byen byder på alt fra indkøbsmuligheder og daginstitutioner til skoler, fritidsaktiviteter og et aktivt foreningsliv og er derfor et oplagt valg til nyt hus og husbyggeri - især hvis I ønsker at bo i nærheden af Horsens.

Frem til 1974 havde Hovedgård status som stationsby på banelinjen mellem Horsens og Skanderborg. Stationen blev dog nedlagt, men lokale kræfter arbejder på, at byen atter på kan få genåbnet Hovedgård Station og dermed blive en del af fremtidens jernbanenet.

Nye nybyggerkvarterer

Gennem de senere år er flere nybyggerkvarterer skudt op i især i den nordlige del af Hovedgård og mange af disse ny huse er blevet bygget af Vesterbo Huse.

Hvis I har planer om at bygge nyt hus i Hovedgård, kan I derfor med fordel kontakte Vesterbo Huse for en dialog om jeres planer.

I kan naturligvis også finde inspiration på vores hjemmeside til jeres husbyggeri og besøge vores showroom hos os i Hørning.