Skal I bygge nyt hus i Hovedgård, er Vesterbo Huse et godt valg til at varetage byggeriet og hele byggeprocessen. Vesterbo Huse har gennem årene bygget mange nye huse i Hovedgård, og vi bygger naturligvis også gerne jeres.

Byg nyt hus i Hovedgård

Har I planer om at bygge nyt hus i Hovedgård, vil Vesterbo Huse være et godt valg til at forestå byggeprocessen og føre jeres boligdrømme ud i livet.

Vesterbo Huse har nemlig gennem tiden bygget mange nye huse i Hovedgård, så vi kender både byen og området og kan naturligvis også sørge for, at I kan etablere jer i byen med et nyt hus, der netop er bygget med afsæt i jeres specifikke ønsker og behov.

Hovedgård ligger placeret knap 10 km fra Horsens ved hovedvejen mellem Horsens og Aarhus, og byen byder på alt fra indkøbsmuligheder og daginstitutioner til skoler, fritidsaktiviteter og et aktivt foreningsliv.

Frem til 1974 havde Hovedgård status som stationsby på banelinjen mellem Horsens og Skanderborg. Stationen blev dog nedlagt, men lokale kræfter arbejder på, at byen atter på kan få genåbnet Hovedgård Station og dermed blive en del af fremtidens jernbanenet.

Gennem de senere år er flere nybyggerkvarterer skudt op i især i den nordlige del af Hovedgård og mange af disse ny huse er blevet bygget af Vesterbo Huse.

Hvis I har planer om at bygge nyt hus i Hovedgård, kan I derfor med fordel kontakte Vesterbo Huse for en dialog om jeres planer, og kan naturligvis finde inspiration på vores hjemmeside til jeres husbyggeri.

I er naturligvis også velkomne til at kontakte os for et møde og for at besøge vores show-room hos os i Hørning.