Hou

HOU OG HUSBYGGERI - TÆT PÅ DET HELE!

Med Tunø og Samsø i horisonten, ligger færgebyen Hou idyllisk placeret med det hele lige på dørtrinnet.

Opfyld drømmen om husbyggeri tæt på det hele - også strand, hav og natur og kun knap 30 minutter på cykel til Odder og 30 minutter i bil til Aarhus.

Opfyld boligdrømmen om husbyggeri med by, strand, hav og natur lige på dørtrinet. 

Byg jeres nye hus i Hou syd for Odder med udsigt til Tunø og Samsø og mulighed for at få våde tæer ved den østjyske kyst mindre end 10 minutters gang fra hele byen.

Med kun knap en halv times kørsel til henholdsvis Horsens, Skanderborg og Aarhus og 10 minutter til Odder - 30 minutter på cykel - er Hou et sikkert valgt for både børnefamilier og generationer, hvor børnene er flyttet hjemmefra og børnebørnene nu skaber grundlag for kvalitetstid.

Fra fiskerleje til havneby

Historien om Hou tog sin begyndelse med et lille fiskerleje. Siden kom et færgeleje og færge til Tunø og Samsø, og efterhånden har Hou udviklet sig til en moderne havneby med det hele.

Her er daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder og ikke mindst et aktivt og velfungerende idræts- og foreningsliv.

I dag kan Hou også tilbyde byens borgere en tur i  Vandhalla, en topmoderne svømmehal bygget ved Egmont Højskolen, der også har været med til at skabe et vigtigt kapitel i byens historie gennem mange år.

Et smørhul ved kysten

Kort sagt er Hou lidt af et smørhul for børnefamilier og alle andre med drømmen om en aktiv hverdag tæt på naturen med et stort tilbud af fritidstilbud.

De senere år er Hou blevet udviklet med en række nye villakvarterer med Vesterbo Huse som aktiv medspiller. For eksempel har vi i Hou Strandpark bygget både store familievillaer og mindre byggerier.


Det vil sige nye huse og boliger, der henvender sig til både børnefamilier og de generationer, hvor børnene for længst har forladt reden.


Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder som nybygger i Hou, med by, institutioner, indkøbsmuligheder, strand, natur og skov lige på dørtrinnet.