Badestrand, hav, natur, indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole og svømmehal. Byg jeres nye hus med Vesterbo Huse og opfyld boligdrømmen i Hou, der byder på det hele lige syd for Odder.

Husbyggeri i Hou med det hele!

Opfyld drømmen om strand, hav, natur og nyt hus. Byg jeres nye hus i Hou syd for Odder.

Med udsigt til Tunø og Samsø, finder I den lille færgeby Hou, idyllisk placeret med det hele lige på dørtrinnet.

Hvis I derfor drømmer om at kombinere husbyggeri med knap en halv times kørsel til Horsens, Skanderborg og Aarhus, er Hou derfor det helt rigtige valg.

Historien om Hou tog sin begyndelse med et lille fiskerleje. Siden kom et færgeleje og færge til Tunø og Samsø, og efterhånden har Hou udviklet sig til en moderne by

Her er daginstitutioner, skole, indkøbsmuligheder og ikke mindst et aktivt og velfungerende idræts- og foreningsliv.

Med kun knap en halv times kørsel til henholdsvis Horsens, Skanderborg og Aarhus, er Hou et sikkert valgt for både børnefamilier og generationerne, hvor børnene er flyttet hjemmefra og børnebørnene skaber kvalitetstid. I Hou Strandpark finder du mange huse, der er blevet bygget af Vesterbo Huse.

I dag kan Hou også tilbyde byens borgere en tur i Vandhalla, en topmoderne svømmehal bygget ved Egmont Højskolen, der også har været med til at skabe et vigtigt kapitel i byens historie gennem mange år.


Kort sagt er Hou lidt af et smørhul for børnefamilier og alle andre med drømmen om en aktiv hverdag tæt på naturen med et stort tilbud af fritidstilbud.


De senere år er Hou blevet udviklet med en række nye villakvarterer med Vesterbo Huse som aktiv medspiller. Vi har efterhånden bygge mange nye huse i Hou – både store familievillaer og mindre byggerier, der henvender sig til generationerne, hvor børnene har forladt reden.


Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder som nybygger i Hou, med by, institutioner, indkøbsmuligheder, strand, natur og skov lige på dørtrinnet.