Horsens

NYT HUS I HORSENS

Har i byggeplaner og drømmer om at bygge et nyt hus ved Horsens?


Da er valget af Vesterbo Huse som byggefirma til at opfylde jeres nybyggerdrømme det helt rigtigt valg!

De senere år har Horsens Kommune været særdeles aktiv med at udstykke nye byggegrunde.

Kombineret med vores høje aktivitet i forbindelse med byggeudstillingen Horsens Bygger, har Vesterbo Huse i samme periode bygget et stort antal nye huse i hele Horsens-området.

I Lund kan vi blandt andet nævne vores projektsalg i Provstlund på Provstlund Skovvej. Vi har også udviklet og bygget på Karetmagervej, og i løbet af 2022 indleder vi et nyt projektsalg i området

Horsens Bygger

Byggeudstillingen Horsens Bygger har derfor i en årrække dannet rammen for vores udstillingshuse, der i 2022 bliver på Valborgs Vænget 16 i Hatting

Men vi har også bygget mange nye huse på Brommevej, Renrosen, Hovvænget, Flintevænget, Turkisvej, Kornblomsten, Borgmesterbakken, Nordmandshave og Kaprifolien.

Vi er eksperter i at bygge jeres nye hus, så det passer præcist med jeres ønsker og drømme. Skal i derfor bygge nyt hus i Horsens og ønsker at blive nybyggere, står vi hos Vesterbo Huse altid klar og opfylder jeres husdrøm.

Hvis I har drømmen om at blive nybygger men ikke har lysten til at indgå i alle processerne i forbindelse med husbyggeri, kan I med fordel overveje et af vores spændende projektsalg og lade os om at tage beslutningerne og føre jeres byggeri helt til dørs.