Nyt hus i Horsens

Har I byggeplaner og drømme om et nyt hus i Horsens?

Da er valget af Vesterbo Huse som byggefirma det helt rigtigt valg.

De senere år har Horsens Kommune været særdeles aktiv med at udstykke nye byggegrunde.

Kombineret med vores høje aktivitet i forbindelse med byggeudstillingen Horsens Bygger, har Vesterbo Huse i samme periode bygget et stort antal nye huse i hele Horsens-området.

I Lund kan vi blandt andet nævne vores projektsalg på Provstlund Skovvej. Og på henholdsvis Karetmagervej 6 og Karetmagervej 7 har vi to huse som projektsalg, der er klar til indflytning medio september 2020.

Skovsvinget 5 i Provstlund ved Lund, danner rammen om vores udstillingshus til byggeudstillingen Horsens Bygger 2020.

Horsens Bygger 2020 danner rammen for vores udstillingshus på Skovsvinget 5 – i umiddelbar nærhed af Provstlund Skovvej.


Men vi har også bygget mange nye huse på Brommevej, Renrosen, Hovvænget, Flintevænget, Turkisvej, Kornblomsten, Borgmesterbakken, Nordmandshave og Kaprifolien.


Vi er eksperter i at bygge jeres nye hus, så det passer præcist med jeres ønsker og drømme, hvis I ønsker at blive nybyggere med nyt hus i Horsens.


Og hvis I har drømmen om at blive nybygger men ikke har lysten til at indgå i alle processerne i forbindelse med husbyggeri, kan I med fordel overveje et af vores spændende projektsalg og lade os om at tage beslutningerne og føre jeres byggeri helt til dørs.