Horsens Bygger

HORSENS BYGGER - EN POPULÆR BYGGEUDSTILLING


Siden 2013 har byggeudstillingen Horsens Bygger og Vesterbo Huse gået hånd i hånd.

Det vil nu mere mere præcist sige, vi påbegyndte byggeriet af vores første udstillingshus på byggeudstillingen i efteråret 2012.

Udstillingshuset åbnede skærtorsdag i 2013 - og vi har været med lige siden.

Horsens Bygger åbning

Vesterbo Huse har bygget udstillingshus på byggeudstillingen Horsens Bygger siden 2012.

Horsens og Horsens Kommune ligger forholdsvis tæt på vores udgangspunkt fra Agerskovvej i Hørning. Derfor anser vi synlighed på byggeudstillingen Horsens Bygger for værende meget vigtig og har været til stede på byggeudstillingen hvert eneste år siden.

Det betyder dermed, at vi siden 2012, har bygget følgende nye udstillingshuse:

Byggeudstillingen Horsens Bygger er efterhånden blevet meget populær blandt potentielle husbyggere og nybyggere.

De besøger vores udstillingshuse for at søge inspiration til, hvordan vi kan opfylde deres byggedrømme og boligdrømme. Derfor prioriterer vi naturligvis, at vi er til stede på byggeudstillingen Horsens Bygger hvert år.

Det er desuden vigtigt at bemærke, det næsten er lykkedes os at sælge vores udstillingshuse hvert eneste år, allerede inden byggeudstillingen har slået dørene op.

Og første udstillingsdag er efterhånden blevet en fast tradition Skærtorsdag i påskeferien, hvor mange i forvejen holder fri og derfor har tid til at lade sig inspirere med at besøge en byggeudstilling.

Husk at du altid kan finde informationer om vores udstillingsaktivitet og udstillingshuse på både vores hjemmeside og på vores Facebookside.

Find åbningstider!