Renrosen 6, 8700 Horsens. Udstillingshus på Horsens Bygger 2019 fra Vesterbo Huse. Tetris 168 på 168 kvadratmeter med fokuserer på at kombinere interiør og indretning med høj funktionalitet samt ikke mindst materialevalg af høj kvalitet.

Horsens Bygger - byggeudstilling

Byggeudstillingen Horsens Bygger og Vesterbo Huse har gået hånd i hånd siden 2012.

Dermed har Vesterbo Huse været til stede hvert eneste år, da vi anser synlighed på byggeudstillingen Horsens Bygger for værende meget vigtigt med Horsens og Horsens Kommune forholdsvis tæt på vores udgangspunkt fra Agerskovvej i Hørning,

Det betyder dermed, at vi siden byggeudstillingen Horsens Bygger blev genoptaget i 2012, har bygget følgende nye udstillingshuse:
Brommevej 11, 8700 Horsens. Udstillingshus på Horsens Bygger 2018 fra Vesterbo Huse. Tetris 191 på 191 kvadratmeter fuld af smarte detaljer, der gør hverdagen lettere for den store familie.

Byggeudstillingen Horsens Bygger er efterhånden blevet meget populær blandt potentielle husbyggere og nybyggere, som søger inspiration til, hvordan deres byggedrømme kan blive opfyldt. Derfor prioriterer vi naturligvis, at vi er til stede på Horsens Bygger.

Det er desuden vigtigt at bemærke, det næsten er lykkedes os at sælge vores udstillingshuse hvert eneste år, allerede inden byggeudstillingen har slået dørene op.

Og første udstillingsdag er efterhånden blevet en fast tradition Skærtorsdag i påskeferien, hvor mange i forvejen holder fri og derfor har tid til at lade sig inspirere med at besøge en byggeudstilling.

Husk at du altid kan finde informationer om vores udstillingsaktivitet og udstillingshuse på både vores hjemmeside og på vores Facebookside.