Valborgs Vænge 16, Hatting, 8700 Horsens. Udstillingshus til Horsens Bygger 2022 med fokus på at kombinere interiør og indretning med høj funktionalitet samt ikke mindst materialevalg af høj kvalitet.

Horsens Bygger - byggeudstilling

Byggeudstillingen Horsens Bygger og Vesterbo Huse har gået hånd i hånd siden 2012. Eller det vil mere præcist sige, at vi påbegyndte byggeriet i 2012 af udstillingshuset, vi åbnede i påsken 2013.

Siden har Vesterbo Huse været til stede hvert eneste år, da vi anser synlighed på byggeudstillingen Horsens Bygger for værende meget vigtig, da Horsens og Horsens Kommune ligger forholdsvis tæt på vores udgangspunkt fra Agerskovvej i Hørning,

Det betyder dermed, at vi siden 2012, har bygget følgende nye udstillingshuse:

Udstillingshus på Horsens Bygger 2018 fra Vesterbo Huse. Tetris 191 på 191 kvadratmeter fuld af smarte detaljer, der gør hverdagen lettere for den store familie.

Byggeudstillingen Horsens Bygger er efterhånden blevet meget populær blandt potentielle husbyggere og nybyggere, som søger inspiration til, hvordan deres byggedrømme kan blive opfyldt. Derfor prioriterer vi naturligvis, at vi er til stede på Horsens Bygger.


Det er desuden vigtigt at bemærke, det næsten er lykkedes os at sælge vores udstillingshuse hvert eneste år, allerede inden byggeudstillingen har slået dørene op.

Og første udstillingsdag er efterhånden blevet en fast tradition Skærtorsdag i påskeferien, hvor mange i forvejen holder fri og derfor har tid til at lade sig inspirere med at besøge en byggeudstilling.

Husk at du altid kan finde informationer om vores udstillingsaktivitet og udstillingshuse på både vores hjemmeside og på vores Facebookside.