Horsens Bygger 2022

UDSTILLINGSHUS PÅ HORSENS BYGGER 2022

Igen i 2022 deltager Vesterbo Huse med udstillingshus på den populære byggeudstilling Horsens Bygger.

Denne gang har vi bygget et spændende og lækkert udstillingshus på 191 m² med 62 m² dobbelt-garage samt overdækket terrasse med pergola.


Du finder vores udstillingshus på Valborgs Vænget 16 i Hatting, hvor byggeudstillingen traditionen slår dørene op Skærtorsdag - det vil sige d. 14. april 2022 kl. 13.

Rå murstensvæg

På byggeudstillingen Horsens Bygger 2022 skaber Valborgs Vænget 16 rammen for vores spændende og lækre udstillingshus.

Udstillingshuset 2022 er 191 m² med 62 m² dobbelt-garage og 26 m² overdækket terrasse med pergola.

Det er også værd at fremhæve det hævede loft i køkken-alrum med viktualierum og alkove samt ikke mindst udgang til den store overdækkede og sydvendte terrasse med pergola.

Vi vil også fremhæve den rå murstensvæg, akustikloft i eg og et stort ovenlysvindue i husets køkken/alrum, der er adskilt fra stuen med dobbelt New-Yorker-dør. 

Tidens trend er opdeling huset med børneafdeling og forældreafdeling. Fra entre og gennem fordelingsgang til køkken/alrum er der værelser til børnene samt badeværelse.

Fra stuen på den anden side af køkken/alrum er der adgang til den store forældreafdeling med stort soveværelse og lækkert badeværelse på den ene side og walk-in på den anden side.

Udstillingshuset har desuden overdækket indgangsparti med hoveddør i eg, automatisk portåbning til den store dobbelt garage og direkte adgang til husets bryggers.

Se mere om byggeudstillingen Horsens Bygger her!

Du finder de opdaterede åbningstider på vores Facebook-side.

Åbningstider!