Horsens Bygger 2021

BYGGEUDSTILLINGEN HORSENS BYGGER 2021

Et spændende udstillingshus på 182 kvm med 50 kvm dobbelt-garage, 18 kvm overdækket terrasse og 13,5 kvm redskabsrum.


En moderne familievilla med fokus på en aktiv hverdag, smarte løsninger, praktiske detaljer og lavt energiforbrug.

Horsens Bygger 2021 køkken-alrum

Vores udstillingshus på Kvistvænget 7 i Hatting til byggeudstillingen Horsens Bygger 2021 med et væld at lækre detaljer og spændende løsninger.

Det er fx værd at fremhæve husets pulserende midtpunkt. Er stort køkken-alrum med ovenlys, viktualierum, vinrum og udgang til overdækket og sydvendt terrasse. 

Gennem New Yorker dør træder man ind i den tilstødende stue og fortsætter videre til en stor forældreafdeling med fx walk-in og stort badeværelse med ovenlys i brusekabinen med spændende og dekorative fliser i sildeben.


En anden vigtig detalje, der er værd at fremhæve i vores udstillingshus fra 2021 er, at loftshøjden i køkken/alrum er hævet ca. ½ meter. Det giver en spændende visuel niveauopdeling gennem hele huset - men med gulv i ét og samme plan.

Det visuelle ydre bemærker sig med et hvidt og sandfarvet farvespil i Cold Hawaii - en blødstrøgen mursten fra Egernsund Tegl, der yderligere bliver nydeligt komplimenteret af træ/alu-vinduer, Rationel AURAPLUS Premium og arkitekttagrender i sort.

Husets indgangsparti er overdækket, der er automatisk portåbning til dobbelt garage samt integreret redskabsrum og direkte indgang til husets bryggers.

Se mere om udstillingshuset til Horsens Bygger 2021 her!