Kvistvænget 7, Hatting ved Horsens. Udstillingshus på 182 kvm til Horsens Bygger 2021 og klar til besøg i påsken 2021.

HORSENS BYGGER 2021

Siden 2012 har byggeudstillingen Horsens Bygger og Vesterbo Huse gået mere eller mindre hånd i hånd.

Dette forhold vil også gøre sig gældende i 2021, hvor vi igen har bygget et spændende udstillingshus. Denne gang har vi bygget på Kvistvænget 7 i Hatting, hvor vi satte skovlen i jorden i begyndelsen af november 2020.

Hos Vesterbo Huse anser vi synlighed på byggeudstillingen Horsens Bygger for at være meget vigtig, da Horsens ligger forholdsvis tæt på Hørning ved Skanderborg, hvor vi er hjemmehørende.

Derfor besøg mange potentielle hver år vores udstillingshus, og her i 2021 kan I glæde jer til et hus på 182 kvm med 50 kvm dobbelt-garage, 18 kvm overdækket terrasse og 13,5 kvm redskabsrum.

Desværre skaber Covid-19 udfordringer for at holde udstillingshuset åbent, som vi plejer hver søndag.

Derfor venter vi til uge 32 (efter sommerferien) med den officielle åbning og tilbyder indtil da i stedet personlig fremvisning. Kontakt Kenneth Marschall på Mob. 5151 7737 for at booke en aftale.

Se mere om udstillingshuset her! 

Alt inklusiv er ALT INKLUSIV!

Når vores huspriser hos Vesterbo Huse er "alt inklusiv", er det altså ikke bare noget, vi siger. Det er noget vi mener - og vi står ved det!

Besøg derfor vores udstillingshus på byggeudstillingen Horsens Bygger 2021 og få en dialog med os om, hvordan vi opfylder jeres nybyggerdrømme med nyt hus.