Vores udstillingshus på Skovsvinget 5 til Horsens Bygger 2020 er færdigt. På grund af COVID-19, er den officielle åbning af byggeudstillingen udsat på ubestemt tid. Men nu flytter vi ind i vores nye i udstillingshus, så huset er klar til den officielle åbning. Og man må hellere end gerne kigge ind ad vinduerne.

UDSAT: Horsens Bygger 2020

Påsken 2020 kommer vi sandsynligvis til huske mange år ud i fremtiden.


På grund af coronavirus (COVID-19), landsdækkende lockdown og udrejseforbud måtte vi blive hjemme og være sammen - hver for sig. Det betød også at mange påskeferier, familiesammenkomster og andre markante begivenheder enten blev aflyst eller udskudt.


Hos os var konsekvensen, at vi Skærtorsdag ikke kunne være med til at åbne byggeudstillingen Horsens Bygger og vores nye udstillingshus på Skovsvinget 5 i Provstlund ved Lund.


Netop åbningen Skærtorsdag har været en fast og festlig tradition, siden udstillingen blev genoptaget i 2012, og bliver derfor ikke mindre savnet, når nu vi har bygget og gjort klar siden en gang sidste efterår.


Da vi i Danmark allerede lukkede ned i begyndelsen af marts, og alle andre end vores håndværkere blev sendt hjem i isolation, betød det også, at vi heller ikke nåede at gøre vores nye udstillingshus indflytningsklar inden påske.


Dette vigtige arbejde har vi på trods af, at man stadig ikke kan komme på besøg inde i huset, taget hånd om efter påske, da mange nysgerrige besøgende heldigvis vælger at svinge en tur forbi Skovsvinget for at besigtige udstillingens mange nye huse udefra, hvilket der bestemt ikke er noget i vejen for, når bare man husker at holde afstand.


Det betyder også, at det i netop tilfældet på Skovsvinget 5, faktisk er helt legalt og fuldt acceptabelt at være vindueskigger, og at det derfor heller ikke er nødvendigt at vente til efter mørkets frembrud.


Derfor har vi sørget for, at der under overdækningen ved hoveddøren står en stander med relevante informationer om vores hus samt står en kasse med vores katalog. Og i det store vinduesfag i stuen, har vi stillet en roll-up, så I kan se, hvilke leverandører og samarbejdspartnere, vi har bygget vores nye hus sammen med.


Og hvis du skanner QR-koden på materialet om huset, har vi lavet en lille konkurrence med en præmie for hele familien, der kan udløses, når Danmark igen er åbnet op.


Når vi har endelig dato for den forsinkede officielle åbning af Horsens Bygger 2020, fortæller vi det naturligvis med det samme på både vores hjemmeside og de sociale medier.